Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:21
🔥 Atak robotów na ruską babę - teraz popularne
kaiel 2015-07-26, 9:27
puszcza dymka jakby przekładke tdi z golfa ktoś zrobił
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-26, 9:41 13
Migi są zajebiste!
Nie ma ładniejszego myśliwca!
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-26, 9:48
Samolot ładny, aczkolwiek całkowicie przestarzały. Szkoda, że jeszcze długo SP będą się nimi bujać.
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-26, 10:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-26, 11:13 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-26, 11:29
Zgłoś
eunstachy 2015-07-26, 12:57 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-26, 14:44 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-26, 15:20
Czyli wujek mi sprzedał wała skoro tak twierdzicie Panowie eksperci
Zgłoś
mateusos 2015-07-26, 19:02
Dac Polakowi samolot, a niemozliwe staje sie mozliwe.
Ciekawe co by zrobil z najnowszym, by sie za lby lapali
Zgłoś
tranzystor 2015-07-26, 19:48 6
Zgłoś
miskolabor 2015-07-26, 19:50 3
@frezarkacnc
jakiej to niby infrastruktury potrzebuje F w czasie startu i postoju?
@tranzystor
klimatyzowane hangary??? chłopie pot po dupie cieknie a ty mi o klimie w hangarach, to powiedz może nie wiem ale gdzie się to klimę włącza.
12 poznańskich efów przez cały lipiec stało w łasku pod chmurką a ty mi o specjalnych hangarach.
"widziałem hangary w Sembach" a ja w Łasku, Poznaniu, Holandii (Leuvaeden), Niemcy (Spangalen) i każdy hangar kurna inny i wiesz co BEZ KLIMY.
Tak jestem ekspertem :]
Zgłoś
eunstachy 2015-07-26, 20:17 1
@cola1111 po cholere się tak spinasz?

1. Jak by lecieli boeingiem, to przynajmniej mieli by wtedy podstawy aby prosić amerykański NTSB o pomoc w śledztwie. Ale lecieli radzieckim złomem, i NTSB nie miało czego tam szukać.

2. W TU 154 mija sporo więcej czasu od chwili otwarcia przepustnic do momentu uzyskania ciągu, niż w nowszych samolotach. Podczas odejścia na drugi krąg właśnie tego czasu im zabrakło.
Zgłoś
Insaner 2015-07-26, 20:38
eunstachy napisał/a:

@cola1111 po cholere się tak spinasz?

1. Jak by lecieli boeingiem, to przynajmniej mieli by wtedy podstawy aby prosić amerykański NTSB o pomoc w śledztwie. Ale lecieli radzieckim złomem, i NTSB nie miało czego tam szukać.

2. W TU 154 mija sporo więcej czasu od chwili otwarcia przepustnic do momentu uzyskania ciągu, niż w nowszych samolotach. Podczas odejścia na drugi krąg właśnie tego czasu im zabrakło.

Ciąg ciągiem, mogliby i lecieć najnowszym airbusem, albo boeingiem 777-X. Skoro spam ostrzeżeń GPWSa, czy tam TAWSa (sam nie wiem, czy TAWS jest częścią GPWSa, czy tylko starszą odmianą) nie zrobił na nich najmniejszego wrażenia, to i tak by się rozbili
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem