Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
Polski Mułzumanin
jw_amigowiec • 2015-09-30, 3:32
Nie wiem czy było, nie widziałem. Oto reakcja typowego Polaka innej wiary na to co się dzieje w okół . Dobrze gość podsumował.

ukryta treść
Czekam na dyskusję polskich inteligentnych patriotów
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-09-30, 3:52 12
Są katolicy i "katolicy" i najwidoczniej są także muzułmanie i "muzułmanie"...
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-30, 3:54 2
Zaraz będzie ból sraki prawicowych śmieci
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-30, 5:48 314
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-30, 6:03 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
doopa 2015-09-30, 7:46 8
Isisowcy i tak ujebią mu głowę
Zgłoś
Ptoon 2015-09-30, 8:18 88
Islam jest zły nie dlatego, że to jest inna religia niż katolicka, nie dlatego że mają inne zasady i są dla nas dziwni, nie dlatego że nie wierzą w tego samego boga. Islam jest zły ponieważ w obecnej formie jest faszystowską ideologią, jest ekspansywny i agresywny, nie dopuszcza dialogu, a wręcz przeciwnie zwalcza wszelkie swoje lżejsze formy. Wiem, wiem, kościół katolicki też taki był, były krucjaty i palenie na stosie, ale mieliśmy reformacje i kontrreformacje, mieliśmy postępowe sobory i mamy postępowego papieża, a XX wiek, wraz z nauką społeczną kościoła, od walki z komunizmem po skandale pedofilskie, zapisze się jako początek wzmożonego dialogu i nowoczesnej teologii. Islam natomiast jest w pełni autorytatywny i totalitarny, nie rozróżnia sfery władzy państwowej od religijnej i w obecnej formie nie ma prawa bytu w nowoczesnych państwach zachodu. Na zmianę w filozofii też nie ma co liczyć, bo jak wiemy z historii myśl faszystowska i społeczeństwa totalitarne nie reformują się, nie zmieniają się na lepsze dopóki ich się do tego nie zmusi wojskiem, bombą lub ekonomią (patrz III Rzesza, Japonia, Włochy, ZSRR).
Ponad to nie ma nikogo kto by chciał islam reformować. Specjaliści od multikulti z zachodu, pod tęczową flagą i strap-on'ami na czole jeżeli już to osiągną cel odwrotny od zamierzonego i skonsolidują islamskie społeczności w Europie. Islamscy przywódcy religijni wpierają terroryzm i nawołują do walki z zachodem. Dlatego trzeba powiedzieć islamowi twarde NIE i zrobić wreszcie porządek na bliskim wschodzie, a nie bawić się w wyszukiwanie dobrych i złych muzułmanów. Ja wiem, że gość z filmiku nie jest terrorystą i może nawet lubi/kocha/szanuje Polskę, ale w 1933 roku w Niemczech też nie wszyscy Niemcy jednogłośnie poparli Hitlera (NSDAP miało ok. 40%, a później sam Hitler ok. 80% poparcia), ale zabrakło poważnej opozycji, została zwalczona i zastraszona. Ja nie widzę żadnej poważnej opozycji dla fundamentalistów islamskich, to co się wyprawia na zachodzie, że "islam to religia pokoju" to działalność lewactwa, a nie wewnętrzna opozycyjna filozofia islamu.
Nie każdy Hans i Muller chcieli od razu zabijać Polaków i Ż__ów, ale jak przyszło co do czego, to nie kiwnęli palcem żeby powstrzymać swoich braci współobywateli. Dlatego powtarzam NIE dla islamu w Polsce i w Europie, w każdej postaci. Może jak się ucywilizują za 200 lat, ale nie teraz.
Zgłoś
nowynick 2015-09-30, 8:23 6
@kambodia66

Żeś się rozpisał, ale warto poczytać
Zgłoś
Niechlast 2015-09-30, 8:59 1
No cóż, wyjątek potwierdza regułę
Zgłoś
MaratHS 2015-09-30, 9:13 19
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-30, 9:19 2
On się tylko ukrywa i nagrał tak dla nie poznaki.
Pewnie za tydzień będzie głośno o zamachu w którym brał udział na czele, jako dowódca.
Niedajcie się oszukać.
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2015-09-30, 9:57 25
napisał HistoriaPolskiegoRapu

,,Zaraz będzie ból sraki prawicowych śmieci''

Przychodzisz człowieku na portal i od razu obrażasz.... masz problem z patriotyzmem w Polsce? Napisz, poczytamy, pośmiejemy się z ciebie ale napisz konkrety a nie tylko wyzwiska.
Zgłoś
Tco 2015-09-30, 10:16 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-30, 13:31 7
HistoriaPolskiegoRapu napisał/a:

Zaraz będzie ból sraki prawicowych śmieci

Jak na razie to ty masz jakiś problem
Zgłoś
Hvsarz 2015-09-30, 13:46 1
Warto zapoznać się z genezą nagrania. Choć tak naprawdę i bez tego widać, iż jest to dalszy ciąg propagandy "kochajcie muslimów, bo przecież oni nie są źli, tylko kilka osób tak ma, że się wysadzają"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem