Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I przez taką k🤬ę same problemy
moja stara miała taką akcję, naprawa auta z ac, kolo na rowerze jeszcze mandat wyłapał.
Za c🤬ja by się nie wywinol gdyby nie kamera!
[ Dodano: 2025-02-08, 23:41 ]
I bardzo k🤬a dobrze. Dlaczego? Przepisy mamy śmieszne. Pieszy, pedalarz, sami siebie krzywdzą, wp🤬lając się na pasy. BO PRZEPISY.
Przepis ważniejszy od życia! Ważne że rację ma albo miał!
osobiście jeżdżę tylko rowerem i autobusami i widzę jak niebezpiecznie jeżdżą ludzie w autach
[ Dodano: 2025-02-09, 10:06 ]
a jak nie umiecie przewidywać to idźcie do wróżki albo do autobusu
Dokładnie dlatego emerytom powinni odbierać prawo jazdy. Mają darmową komunikację miejską niech jeżdżą tramwajem.
a jak nie mieszkają w mieście?
Bo przed pasami powinno się zatrzymywać auto! znak stop
osobiście jeżdżę tylko rowerem i autobusami i widzę jak niebezpiecznie jeżdżą ludzie w autach
a jak nie umiecie przewidywać to idźcie do wróżki albo do autobusu
Błagam,powiedz,że to sarkazm...😊
Dokładnie dlatego emerytom powinni odbierać prawo jazdy. Mają darmową komunikację miejską niech jeżdżą tramwajem.
nie ogarnia małego autka i myślisz ,że poprowadził by tramwaj lub autobus?
[ Dodano: 2025-02-09, 12:24 ]
czekam na taki filmik z Obserwatorem z Podziemia
Nie ma czegoś takiego jak darmowa komunikacja.
Nie ma czegoś takiego jak darmowa komunikacja.
Kolega pracuje w komunikacji miejskiej, podobno z biletów jest tylko 20-30%, reszta dofinansowanie z miasta czyli z podatków.
A i podobno cały ten system biletomatów i obsługi tego zjada dużą część z tych 20-30% xD
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.[ Dodano: 2025-02-09, 17:34 ]
I co? I niby kierowca nie mógł przewidzieć, że rowerzysta zamierza wtargnąć na przejście?
Jeszcze ci za taki głupi komentarz piwo przypadkiem postawiłem chcąc zacytować najgłupszy komentarz ze wszystkich. Tłumaczyć dlaczego palnąłeś głupotę już nie muszę. Sam się domyśl.
W komentarzach znaleźli się nieliczni przytrzymani intelektualnie którzy doszukiwali się winy u kierowcy. Objaśniam i przypominam że jest kategoryczny zakaz jeżdżenia rowerami po przejściach dla pieszych. Winę za nonszalancję pedalarza ponoszą zmotoryzowani nadgorliwcy którzy znając życie wielokrotnie w podobnych sytuacjach go przepuszczali i wyszkolili do bycia debilem.
Jeszcze ci za taki głupi komentarz piwo przypadkiem postawiłem chcąc zacytować najgłupszy komentarz ze wszystkich. Tłumaczyć dlaczego palnąłeś głupotę już nie muszę. Sam się domyśl.
Widzisz, Twój mózg jeszcze walczy rozpoznał ironię i podświadomie dał mi piwo, więc nie jest tak źle, pozdrawiam
Pedalarze to tępe świnie
Owszem wielu jest takich, ale nie wszyscy. Powiedział bym że sporo kierowców mogło by sobie z nim przybić piątkę.