Stare luje dostają demencji, mózg starzeje się szybciej od picia wódy. Wiadomo, że Polska, jak i kacapia, na wódzie płynie.
Dziadek za tę akcję na pewno wyrwał spory mandat, a do tego na starość po takim jebnięciu to pewnie już inwalida do końca swoich dni, kolejny beneficjent przepisów z pierwszeństwem pieszego przed przejściem (pewnie nauczył się takiego manewru przechodząc przez przejście)
elim napisał/a:
Dziadek za tę akcję na pewno wyrwał spory mandat, a do tego na starość po takim jebnięciu to pewnie już inwalida do końca swoich dni, kolejny beneficjent przepisów z pierwszeństwem pieszego przed przejściem (pewnie nauczył się takiego manewru przechodząc przez przejście)
Zaraz się okaże, że kierowca jechał 0.5km/h za szybko i będzie jeszcze płacił dziadowi odszkodowanie.
StaryIdiota napisał/a:
Stare luje dostają demencji, mózg starzeje się szybciej od picia wódy. Wiadomo, że Polska, jak i kacapia, na wódzie płynie.
Dokładnie dlatego emerytom powinni odbierać prawo jazdy. Mają darmową komunikację miejską niech jeżdżą tramwajem.
Diadem napisał/a:
Dokładnie dlatego emerytom powinni odbierać prawo jazdy. Mają darmową komunikację miejską niech jeżdżą tramwajem.
Prawko powinno się odbierać kretynom w każdym wieku po odp🤬leniu podobnej akcji.Następnie ponowny egzamin i badania.

te stare np🤬lone emeryty to tak jeżdżą bo mają ponad 60 lat to im się należy a ty kombinuj jak tu wyhamować 50 kilometrów na 5 metrach
Nic na drodze bardziej mnie nie wk🤬ia jak emerytowany ghost rider, babcie przy pasach lub wybiegające na ulicę z między samochodów małe purchlaki. Tak jak tutaj, wszystko do czasu 😇🤙🤙
Emerycja musi wszędzie pierwsza, bez kolejki, na żądanie i to już, więc tu też ..... należało mu się.
To chyba ten sam dziadek, co w przychodni wj🤬 się bez kolejki, bo on weteran II wojny, walczył za kraj, no to ludzie się zlitowali i go przepuścili.
Wchodząc do gabinetu odwrócił się z uśmiechem i podziękował:
- danke schon.
(tak, wiem, stare i już było xd)
Wchodząc do gabinetu odwrócił się z uśmiechem i podziękował:
- danke schon.
(tak, wiem, stare i już było xd)
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
I co? I niby kierowca nie mógł przewidzieć, że rowerzysta zamierza wtargnąć na przejście?