📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:26
Czuje się, że mogę zostać politykiem, bo mam tak od podstawówki. Ciągle przysypiałem na lekcjach, a teraz na wykładach. Zagłosuje ktoś na mnie?
Czepiacie się! Jakby Wam nigdy nie zdarzyło się zasnąć na zajęciach czy w pracy? To też ludzie!
Żartowałem. Na sali powinien być koleś z kijem baseballowym i każdemu, który choćby na 2 sekundy zamknie oczy powinien obijać mordę. Jak już biorą kasę za nic to niech chociaż sprawiają wrażenie, że pracują.
Żartowałem. Na sali powinien być koleś z kijem baseballowym i każdemu, który choćby na 2 sekundy zamknie oczy powinien obijać mordę. Jak już biorą kasę za nic to niech chociaż sprawiają wrażenie, że pracują.
Z 460 posłów regularnie gębę w TV pokazuje max. 50. Reszta to tzw. pożyteczni idioci. Którzy albo chcą naprawdę dobrze albo chcą tylko zarobić. Siedzą Cicho i robią swoje. Niestety oni też biorą udział w rozpieprzaniu tego państwa mimo dobrych chęci albo tylko z chęci zysku.
Wy na pewno nigdy nie ziewnęliście w pracy. zwłaszcza siedząc 20 godzin i oglądając obrady sejmu.
"demokracja nie jest idealna, ale nie wymyślono jeszcze nic lepszego" - też to słyszałeś/aś?
No to proszę obejrzeć poniższy filmik:
vimeo.com/42535074
No to proszę obejrzeć poniższy filmik:
vimeo.com/42535074
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie