Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-11, 17:19
dionizodoros napisał/a:

Ci, którzy wierzą w lewicowe wartości, to samo mogą powiedzieć o prawakach.

Więcej jest w sejmie tych, którzy z UB współpracowali, niż postkomunistów. I to, o dziwo, najwięcej takich wcale nie zasiada w ławach SLD.

Uwaga, nie jestem wyborcą SLD. Nie lubię po prostu przekłamywania (nawet jeśli jesteś zwolennikiem jakiejś tam partii, musisz, jeśli chcesz mieć w udziale prawdę, i zważać na błędy swych ulubieńców)

Weź pod uwagę to, że w sejmie na tą chwilę nie ma ani jednej partii prawicowej, takie partie jak pis czy po lubią się tylko tak nazywać.
Zgłoś
CookieMonssster 2013-01-11, 17:38
na szczęście ktoś wpadł na niesamowity pomysł zakupu iPada dla każdego posła, co by im się tak bardzo nie nudziło....
Zgłoś
Zimny_browar 2013-01-11, 18:12
Byłem kiedyś w Warszawie na wycieczce... po nie przespanej nocy na zajebistym kacu zasnąłem w tym cyrku z 10 razy w 5 minut.
Zgłoś
Davidzior 2013-01-11, 22:52
Jakbym widział studentów podczas wykładu...
Zgłoś
audun84 2013-01-12, 0:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 18:39
imo polityk powinien być zawodem nieodpłatnym, jako praca na rzecz społeczeństwa
Zgłoś
szczurto 2013-01-12, 19:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
silversurfer 2013-01-13, 14:03
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-14, 12:09
Same dziadki i babcie, więc potrzebują w ciągu dnia snu ... za 10tyś miesięcznie (minimum).
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem