Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:00
Kacpes 2012-03-15, 14:49
Ścigali go bo skręcał z środkowego pasa w prawo, i nie ma rejestracji.
Ciekawie, ale śmiać mi się chce z napinaczy tutaj. Cóż bywa.
Zgłoś
mkmkmk2 2012-03-15, 14:55
@ThunderZ

pewnie 280 konna wektra c turbo v6 - nic specjalnego
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-15, 15:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Angel 2012-03-15, 15:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Eth 2012-03-15, 15:12
Zgłoś
nanab 2012-03-15, 15:43
Policja nie ma broni?
Zgłoś
Kofe28 2012-03-15, 16:15 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-15, 16:33 2
taa juz to widzę jak wykorzystujecie swoje jednoślady i uciekacie po chodnikach, chyba w GTA
Zgłoś
bravoteampolska 2012-03-15, 17:31
BMWswap napisał/a:

głupim skuterem wiele razy mi sie udawało uciekać straży miejskiej i policji. podstawa to wykorzystać przewagę jednośladu, czyli chodniki, ciasne przejścia, tam gdzie auto nie wjedzie. próba ucieczki po normalnych drogach jest dla mnie głupotą.

Masz się czym chwalić -->Głupota
Zgłoś
kielek 2012-03-15, 17:57
ThunderZ napisał/a:

jakim samochodem jechała policja ?

na 100% białystok

Rok temu z kamerkami jeździły Vecrty C podobno 3,2v6 240km czy coś, teraz mają ople insignia i jednego lancera Evo
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-15, 18:20
BMWswap napisał/a:

głupim skuterem wiele razy mi sie udawało uciekać straży miejskiej i policji. podstawa to wykorzystać przewagę jednośladu, czyli chodniki, ciasne przejścia, tam gdzie auto nie wjedzie. próba ucieczki po normalnych drogach jest dla mnie głupotą.

Jeśli to prawda, to jesteś debil i powinno się ciebie odstrzelić. Widziałem wypadek spowodowany przez takiego durnia, który wjechał na czerwonym świetle na skrzyżowanie. Efektem tej głupoty było wbicie się w samochód osobowy od strony pasażera. Niestety ciężarna kobieta jadąca w samochodzie nie przeżyła tego wypadku, a ten z🤬b z jednośladu przeżył. Świat jest niesprawiedliwy.
Conscribo napisał/a:

Nikt się nie przejmuje tym, że gliniarze stworzyli ze dwadzieścia razy większe zagrożenie, niż uciekający koleś

Masz rację, powinni mieć prawo zastrzelić debila od razu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-15, 18:20
Nie ma to jak Bialystok
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-15, 20:13
Właśnie taki dawca powinien się wrąbać na pierwszym zakręcie do rowu, najlepiej w drzewo, żeby innym nie zrobić krzywdy. Takich debili mi nie szkoda.
ALERT! Nie mam nic do motocyklistów jadących przepisowo i nie będących chamami na drodze.
Zgłoś
zonk 2012-03-15, 20:16
BMWswap napisał/a:

Jak te twoje ucieczki wyglądały tak jak twoja jazda "driftem" po śniegu to nie mieli wielkiego problemu Cię dogonić. A poza tym byłeś kiepskim kierowcom skoro łamałeś przepisy.
Zgłoś
antekolek 2012-03-15, 20:37
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem