Ciekawie, ale śmiać mi się chce z napinaczy tutaj. Cóż bywa.

głupim skuterem wiele razy mi sie udawało uciekać straży miejskiej i policji. podstawa to wykorzystać przewagę jednośladu, czyli chodniki, ciasne przejścia, tam gdzie auto nie wjedzie. próba ucieczki po normalnych drogach jest dla mnie głupotą.
Masz się czym chwalić -->Głupota
jakim samochodem jechała policja ?
na 100% białystok
Rok temu z kamerkami jeździły Vecrty C podobno 3,2v6 240km czy coś, teraz mają ople insignia i jednego lancera Evo

głupim skuterem wiele razy mi sie udawało uciekać straży miejskiej i policji. podstawa to wykorzystać przewagę jednośladu, czyli chodniki, ciasne przejścia, tam gdzie auto nie wjedzie. próba ucieczki po normalnych drogach jest dla mnie głupotą.
Jeśli to prawda, to jesteś debil i powinno się ciebie odstrzelić. Widziałem wypadek spowodowany przez takiego durnia, który wjechał na czerwonym świetle na skrzyżowanie. Efektem tej głupoty było wbicie się w samochód osobowy od strony pasażera. Niestety ciężarna kobieta jadąca w samochodzie nie przeżyła tego wypadku, a ten z🤬b z jednośladu przeżył. Świat jest niesprawiedliwy.
Nikt się nie przejmuje tym, że gliniarze stworzyli ze dwadzieścia razy większe zagrożenie, niż uciekający koleś
![]()
Masz rację, powinni mieć prawo zastrzelić debila od razu.

ALERT! Nie mam nic do motocyklistów jadących przepisowo i nie będących chamami na drodze.
Jak te twoje ucieczki wyglądały tak jak twoja jazda "driftem" po śniegu to nie mieli wielkiego problemu Cię dogonić. A poza tym byłeś kiepskim kierowcom skoro łamałeś przepisy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie