Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:35
konto usunięte 2012-11-09, 15:45 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
loczenty 2012-11-09, 15:47 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 15:54 3

Przepraszam, czy tu biją?
Niech mi ktoś powie, że motocykl nie wyrządzi szkód w starciu z samochodem...Przynajmniej jeden z trzech kierowców aut ze zdjęć nie przeżył takiego wypadku. Osobiście widziałem starcie jakiegoś 'ścigacza' vs Omega B Kombi, która dostała w przednie lewe koło - zawieszenie wyrwane, silnik wyrwany, felga (stalowa) pogięta, a sam samochód miał skrzywioną ramę. Kierowca połamane nogi...

Nie dziwię się więc, że za nim jechali, fakt, sami narobili zagrożenia równie wielkiego, ale gościa (gościówę) dopadli, a nic nikomu się nie stało i to się liczy
Zgłoś
Wiochmen 2012-11-09, 16:05
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 16:17 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 16:18 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 17:07
0:55 mało brakowało żeby było na hardzie :d
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 17:25
Zgłoś
pytlar_m 2012-11-09, 17:34
A cała akcja zaczęła się w Iławie :] niedaleko mnie filmik stary już
Zgłoś
CezariX 2012-11-09, 17:52
Co do tego jak piszecie, że jak nie ma prawka to 1000 zł i koniec:

W takim przypadku sprawa jest kierowana do sądu, zaś recydywe za jazde bez prawka jest karana odsiadką w zakładzie karnym ;]
Jeżeli by nie zdecydowali sięna pościg to nigdy by go nie mogli postawić przed sadem, ani w żaden sposób ukarać.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 17:58
A mi wlepili mandat na pustej drodze za najechanie na podwójną ciągłą. Polska.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 18:18
lemo1029 napisał/a:

A mi wlepili mandat na pustej drodze za najechanie na podwójną ciągłą. Polska.

Ja miałem dostać 300 zł za najechanie na pole wyłączone z ruchu + ciągłą linię, które to zostało uwiecznione na obrotowej kamerze z dużym zoomem, a do mnie po zaparkowaniu kilkadziesiąt metrów dalej przyszedł pan w mundurze z zaproszeniem na komendę w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.
Po obejrzeniu nagrania, poprosiłem pana policjanta (wszystko działo się 30-40 metrów od komendy) o pójście ze mną na to miejsce i wskazanie mi, gdzie to pole i linie się znajdowały.
Ostatecznie dostałem 100 zł i 2 pkt za najechanie na pole wyłączone z ruchu, bo rzekoma ciągła w tym miejscu była niewidoczna, a obsługa kamery ją najwyraźniej domalowała na filmie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 18:19
1 kretyna mniej. kilka ludzi przezyje do nastepnych swiat
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 18:25
Co niektórzy żyją chyba w raju, myśląc, że jak powiesz policji "prowadził ten i ten ale wyjechał" to nie dostaną mandatu. Te czasy dawno się skończyły, o ile kiedykolwiek były a nie są legendą.

W przypadku nie wskazania kierującego (albo wskazania osoby która się nie przyzna) policja wystawia mandat właścicielowi. Jedyne czego można uniknąć to punktów karnych.

W gorszym przypadku sprawę w sądzie o utrudnianie czynności służbowych.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 18:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem