Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
Azazel91 2012-11-09, 21:12 1
Wszyscy mówią że policja sprawiała zagrożenie, no tylko policjant to nie 20-latek z szajbą i ma wyobraźnię, co widać po tym że nie słyszy się o wypadkach podczas takich pościgów (obcierki lub lekkie stłuczki bywają - ale ekstremalnie rzadko i nie są groźne). Co nie zmienia faktu że popieram, nie powinni tak za nim pruć, zamiast tego powinni od razu strzelać. Gorzej jak ma pasażera bo żal go też zabić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 21:23 1
ta skoda jakby się w kogoś wpierniczyła było by po ptokoch, dlatego właśnie policja powinna mieć prawo do strzelania do takich tak wiem zaraz mnie niektórzy zjadą za to ale:
1 to sadistic
2 zginęły by max 2 osoby a jakby się wpieprzyli w kogoś to minimum 3 nie ważne czy policja czy oni, ale co by było jakby tacy właśnie w cb wjechali jak jedziecie ze swoją żoną/mężem np na wesele. jeszcze przed nocą poślubną
Zgłoś
kokos19 2012-11-09, 21:41 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 22:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Winterstorm 2012-11-10, 0:27
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 15:23 1
okrzej napisał/a:

BTW zastanawia mnie tag "susz"

Susz to miasteczko spójrz po lewej w moim profilu, widuję tę skodę bardzo często, cięzko im uciec mocne auto. Mógł się zatrzymać dać po 100 na łeb i puścili by go dalej.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-12, 2:46
hehe MOja MIEŚCINA IŁAWA

MihauIC, jesteś z susza ?

Skoda 3,0L turbo około 290 KM posiada
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem