👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@bachelorette- Jeżeli płacisz 180zł kary a sieciówka kosztuje 60zł....
@Rethfling i @ msnrc = Tak tak, kupujmy kupujmy. Na tace wam też dać czy za mało?
@Rethfling i @ msnrc = Tak tak, kupujmy kupujmy. Na tace wam też dać czy za mało?

Jaką umowę z tobą zawiera MZK jełopie? Rozkład jazdy jest tylko ORIENTACYJNY. Tak samo jak czas przejazdu miedzy przystankami. Zobacz sobie na stronę MZK. Jedyna umowa jaką zawierasz z MZK to ta, że autobus przyjedzie w to a nie inne miejsce i będzie zatrzymywał się w kolejnych określonych punktach.

Cytat:
- Nie masz biletu jesteś złapany, możesz jeździć przez kolejne 3 miesiące w cenie kary.Miasto zyskuje pieniążki po jakimś czasie a traci tylko kartonik.
@bachelorette- Jeżeli płacisz 180zł kary a sieciówka kosztuje 60zł....
Widzę, że jesteś zbyt tępy żeby załapać co kara ma celu więc dam ci taką małą zagadkę, która powinna cię naprowadzić. Co by się stało z biletami gdyby można je było dostać, za 'karę', w tej samej cenie u kanara, dodatkowo mając przy tym x przejazdów za darmo bez żadnego stresu? Kombinuj.
A ja nie mam problemu z kanarami bo zawsze jak jest kontrola to albo myślą że ja jestem kanarem, albo mnie omijają, albo daje im już kiedyś skasowany bilet

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie