Główna Poczekalnia (13) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Polski Quake niszczy ludziom życie...
konto usunięte • 2013-03-02, 22:59

No no, gdzie mogę przeznaczyć swoj 1% podatku dla tej akcji?

Mały bonus:
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nutaharion 2013-03-03, 9:17
Co miesiąc kupuję sieciówkę i niestety nie znam waszych problemów
Mój kontakt z kanarem ogranicza się do wyciągnięcia sieciówki i pokazania kanarowi po czym ten mówi dziękuję i idzie dalej.
Zgłoś
hamusq 2013-03-03, 9:22
Zlapal mnie kanar w Holandi bez biletu... Mialem do wyboru, miesieczny albo kara... W Polszy sie tak nie da, bo w Polszy obywatel najwiekszym wrogiem panstwa!
Zgłoś
Gorgor 2013-03-03, 9:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
przepon 2013-03-03, 10:00
Chciałbym ponadto zobaczyć wszystkich tych w roli kontrolerów, którzy pierdzą: "Jakby się normalnie zachowywał, a nie był sku*******". Życzę powodzenia w udawaniu idioty, gdy wiesz, że 90% pasażerów, których kontrolujesz, ma ochotę Ci sprzedać klepę na twarz, choć poprzestaje "tylko" na agresji werbalnej.
Wkurzyłbym się jeszcze bardziej, gdyby po wypisaniu mandatu, kontroler się do mnie uśmiechnął i życzył miłego dnia
Zgłoś
ethreex 2013-03-03, 10:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-03, 10:37
A to nie jest tak, że funkcjonariusza publicznego można fotografować?
W końcu to nie jest osoba prywatna. Kontrolerów można fotografować ile wlezie.
Jak im się nie podoba, to niech zmienią zawód.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-03, 10:49
również chętnie przeznaczyłabym swój 1% dla tej szczytnej akcji. nienawidze kanarów.

ah, chciałabym jeszcze dodac, że w życiu bym nie poznała, nie skojarzyła pana Ławrynowicza z tym memem. on wygląda zupełnie inaczej:)
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-03, 11:05
Zgłoś
Gorgor 2013-03-03, 11:38 1
Zgłoś
Spedi 2013-03-03, 11:49
jest taka strona z kontrolerami w Warszawie ?
z checia popatrze na zdjecia kontolerow w stolicy
Zgłoś
Black Snake 2013-03-03, 12:06
Zgłoś
Wąski 2013-03-03, 12:16
@Black Snake
To widocznie słabo się starałeś ten bilet..
Zgłoś
tomek2302 2013-03-03, 12:48
bylo sie pchac do tv???? niech cierpia.... to nauczka dla innych chciwych bab!!! takie zachowania powinny byc pietnowane. a nie pedalow w tv pokazywac!!! HANBA HANBA
Zgłoś
thewhitestar 2013-03-03, 12:52 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-03, 12:56
Ten kontroler został osobiście ugodzony nożem przez pasażera dziewięćdziesiąt razy?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem