👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co miesiąc kupuję sieciówkę i niestety nie znam waszych problemów
Mój kontakt z kanarem ogranicza się do wyciągnięcia sieciówki i pokazania kanarowi po czym ten mówi dziękuję i idzie dalej.

Mój kontakt z kanarem ogranicza się do wyciągnięcia sieciówki i pokazania kanarowi po czym ten mówi dziękuję i idzie dalej.
Zlapal mnie kanar w Holandi bez biletu... Mialem do wyboru, miesieczny albo kara... W Polszy sie tak nie da, bo w Polszy obywatel najwiekszym wrogiem panstwa!
Chciałbym ponadto zobaczyć wszystkich tych w roli kontrolerów, którzy pierdzą: "Jakby się normalnie zachowywał, a nie był sku*******". Życzę powodzenia w udawaniu idioty, gdy wiesz, że 90% pasażerów, których kontrolujesz, ma ochotę Ci sprzedać klepę na twarz, choć poprzestaje "tylko" na agresji werbalnej.
Wkurzyłbym się jeszcze bardziej, gdyby po wypisaniu mandatu, kontroler się do mnie uśmiechnął i życzył miłego dnia
Wkurzyłbym się jeszcze bardziej, gdyby po wypisaniu mandatu, kontroler się do mnie uśmiechnął i życzył miłego dnia

A to nie jest tak, że funkcjonariusza publicznego można fotografować?
W końcu to nie jest osoba prywatna. Kontrolerów można fotografować ile wlezie.
Jak im się nie podoba, to niech zmienią zawód.
W końcu to nie jest osoba prywatna. Kontrolerów można fotografować ile wlezie.
Jak im się nie podoba, to niech zmienią zawód.

również chętnie przeznaczyłabym swój 1% dla tej szczytnej akcji. nienawidze kanarów.
ah, chciałabym jeszcze dodac, że w życiu bym nie poznała, nie skojarzyła pana Ławrynowicza z tym memem. on wygląda zupełnie inaczej:)
ah, chciałabym jeszcze dodac, że w życiu bym nie poznała, nie skojarzyła pana Ławrynowicza z tym memem. on wygląda zupełnie inaczej:)

jest taka strona z kontrolerami w Warszawie ?
z checia popatrze na zdjecia kontolerow w stolicy
z checia popatrze na zdjecia kontolerow w stolicy
bylo sie pchac do tv???? niech cierpia.... to nauczka dla innych chciwych bab!!! takie zachowania powinny byc pietnowane. a nie pedalow w tv pokazywac!!! HANBA HANBA

Ten kontroler został osobiście ugodzony nożem przez pasażera dziewięćdziesiąt razy?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie