Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
Polski Quake niszczy ludziom życie...
konto usunięte • 2013-03-02, 22:59

No no, gdzie mogę przeznaczyć swoj 1% podatku dla tej akcji?

Mały bonus:
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-02, 23:04 12
"ktoś poluje na kontrolerów"?! kontrolerzy polują na pasażerów, co przy dzisiejszych cenach biletów i zarobkach jest bezczelnością, więc o co chodzi?
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 23:06
k18t napisał/a:

"ktoś poluje na kontrolerów"?! kontrolerzy polują na pasażerów, co przy dzisiejszych cenach biletów i zarobkach jest bezczelnością, więc o co chodzi?

Dokladnie, robią ładne oczka do złej gry i później sie dziwią.
Zgłoś
Luis 2013-03-02, 23:12 86
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 23:15 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
s0pel 2013-03-02, 23:17 19
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 23:31 4
Z tym że nie wolno ujawniać wizerunku tych kontrolerów to bym się zgodził , ale co do reszty tego filmu to powiem tak :
Wszyscy powińńiśmy się obawiać tego filmiku ponieważ jest to w pewnym sensie nagonka na wolność słowa. Jeszcze 3-4 lata temu co chwilę media krzyczały że Polacy są zacofani , zasmuceni nie mają do siebie dystansu , obrażają się , nie potrafią z siebie żartować. A tu proszę - zupełne odwrócenie sytuacji. O tym policjancie o którym jest mowa na końcu materiału był cały (humorystyczny) artykuł w Onecie zakończony takimi wnioskami jak napisałem powyżej - "Polacy naród który nie potrafi się z siebie śmiać"
Wcześniej czy pózniej w internecie pojawi się cenzura (ponieważ jest to ostatni bastion wymiany informacji wolny od komercyjno-korporacyjnych popularnych mediów - internet jest poza ich kontrolą) Takie sytuacje jak oświadczenie Białego Domu zakazujące publikacji w sieci zdjęcia Barracka Obamy z bronią (gdzie słynna 1 poprawka do konstytucji którą się tak szczycą w USA??!!) albo powyższy materiał z "Wiadomości" dowodzą że wcześniej czy pózniej pojawią się jakieś obostrzenia dotyczące sieci
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-02, 23:45 1
Zgłoś
AdmirałFloty 2013-03-03, 1:21
Powód banalny. Aż dziwne że nie wiedzą o tym w wiadomościach. Widzę kanara to wysiadam proste. Nie mam czasu z nim rozmawiać. Nie będę go ściemniać bo on wszystkie takie historyjki już zna. A prawda jest taka że oni mają płaconą premie za każdego złapanego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-03, 1:28 18
Zgłoś
MichaU 2013-03-03, 1:31 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-03, 1:32 1
@Rethfing

Dokładnie. Polaczki/cebulaki tego nie ograną.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-03, 1:41
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-03, 1:48 2
@MojeAvi

Jedź rowerem, taksówką, samochodem.
Autobus/tramwaj spóźnia się przez ruch na drogach. Też mnie to wkurza, ale wystarczy wyjść z domu pięć minut wcześniej. Bilety tyle kosztują, bo paliwo drogie, bo kierowcom trzeba płacić, a oprócz kierowców na zajezdniach są jeszcze mechanicy, magazynierzy, dyspozytorzy i cała sieć administracyjna, a we Wrocławiu pan prezes Smyk musi mieć jeszcze kilkadziesiąt tysięcy na premie dla siebie i swojej rodzinki w zarządzie.

Trzy miesiące darmowego przejazdu w ramach kary? WTF?
Napisać tuszem kod na bilecie? Banknoty też sobie malujesz w domu kredkami?
W ogóle nie kupujmy biletów, narzekajmy, że autobusy i tramwaje do dupy, a na dodatek za rzadko jeżdżą.

Prawda jest taka, że im mniej biletów będziemy kupować, tym droższe będą, bo przedsiębiorstwo nie może być stratne. Oprócz cen biletów odbija się to jeszcze na pracownikach MPK, ostatnio we wrocławskim MPK były masowe zwolnienia, syf zrobił się totalny, kontrole autobusów i zabieranie dowodów rejestracyjnych z byle powodu, a prasa zwaliła winę na mechaników.
Akurat mój ojciec pracuje w MPK. I też często nie mam na bilet.
Zgłoś
Magnic 2013-03-03, 1:49 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem