Jaki sztywniak. Dziwi mnie, że bawi kogoś kilka przekleństw. te k🤬a przerwy na oklaski.

podpis użytkownika
Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
polski stand up jest jak polska piłka,polskie komedie,polskie budownictwo,polski kraj...słowem c🤬jowy
jeszcze ten turbański prowadzi
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
jeszcze ten turbański prowadzi

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
@up odjeb się od polskich komedii
Znalazł się k🤬a - pokolenie American Pie
Znalazł się k🤬a - pokolenie American Pie
@androgenius
Odp🤬l się od naszego kraju, ja jestem z tego dumny, że urodziłem się właśnie tutaj, bez względu czy mam dobre drogi, czy oszustów w rządzie. Tutaj się urodziłem i tu dorastałem i jestem z tego dumny.
A co do tematu: głupiec gada a tłum klaszcze. Nie ma w tym nic co potrafi rozbawić.
Odp🤬l się od naszego kraju, ja jestem z tego dumny, że urodziłem się właśnie tutaj, bez względu czy mam dobre drogi, czy oszustów w rządzie. Tutaj się urodziłem i tu dorastałem i jestem z tego dumny.
A co do tematu: głupiec gada a tłum klaszcze. Nie ma w tym nic co potrafi rozbawić.
podpis użytkownika
W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
Co wy gadacie wcale niezłe ;d Wole to niż k🤬a co drugi temat jakieś j🤬e idole k🤬a ich mac...

A Wy p🤬licie. Pojeźdźcie trochę po świecie i pożyjcie choć przez chwilę w innych krajach. Poznajcie je, poznajcie ludzi tam mieszkających i dopiero docenicie nasz kraj. W Polsce nie jest źle, w Polsce jest nawet bardzo dobrze, tylko ludzi z kompleksem małego c🤬ja jest jeszcze za dużo... no ale cóż, nie można mieć wszystkiego.
A co do filmiku, to suchar w c🤬j.
Dziękuję.
A co do filmiku, to suchar w c🤬j.
Dziękuję.

@androgenius
Problem tego kraju tkwi w takich ludziach jak Ty, którzy tylko gadają jakie to wszystko jest c🤬jowe, zamiast próbować to zmienić.
A co do filmiku jest jaki jest, no ale chłopak zaczyna dopiero (chyba)
Problem tego kraju tkwi w takich ludziach jak Ty, którzy tylko gadają jakie to wszystko jest c🤬jowe, zamiast próbować to zmienić.
A co do filmiku jest jaki jest, no ale chłopak zaczyna dopiero (chyba)

jak zaczynacie ogladac z nastawieniem ze to ma byc c🤬jowe i juz w 1 minucie myslicie jak dojebac w komantarzu to was tu chyba nic nie rozsmieszy.