gdyby powstał taki właśnie film pełnometrażowy to ukoiło by nasze nerwy po kac wawa lub ciacho albo weekend!
Ej nie ma co, mogliby nagrać dobrą komedie
i z chęcią obejrzałbym dłuższą wersję. A tak poza tym szkoda że nie dorastałem w takich czasach i nie robiłem jako cinkciarz

Fakt mogliby tym rozj🤬 kac kupę i resztę polskiej kinematografii
.
No nie wiem, skoro to takie luźne nawiązanie do Art-B i Bogusława Bagsika, to ci z wiejskiej mogliby się od nich trochę nauczyć
. Może i Bagsik wyłapał przypał ale za to jego wspólnik do tej pory nie beknął za to
. No ale kto żydkom zabroni ?
Ci którzy nie wiedzą o czym mówię niech wygooglują sobie oscylator ekonomiczny.

Cytat:
Tym z wiejskiej do pięt nie dorasta.
No nie wiem, skoro to takie luźne nawiązanie do Art-B i Bogusława Bagsika, to ci z wiejskiej mogliby się od nich trochę nauczyć

Ci którzy nie wiedzą o czym mówię niech wygooglują sobie oscylator ekonomiczny.

up@
Niestety oscylator w dzisiejszych czasach już nie przejdzie, technika, informatyzacja, taka sytuacja.
Niestety oscylator w dzisiejszych czasach już nie przejdzie, technika, informatyzacja, taka sytuacja.
@WszystkoRozp🤬ala
Swięta prawda. Jakiś czas temu czytałem o jego nowym pomyśle na come back tak samo legalny jak poprzednie ale za c🤬j nie pamiętam o co chodziło, porobiony byłem
Swięta prawda. Jakiś czas temu czytałem o jego nowym pomyśle na come back tak samo legalny jak poprzednie ale za c🤬j nie pamiętam o co chodziło, porobiony byłem

@hulk_hogan
No to oczywiste. Monopol na kradzież leży w rękach polityków, teraz złodziej musi mieć co najmniej 5 lat doświadczenia i oczywiście znajomości, tak jak to było dawniej.
@icek Berg
Dobrze że byłeś porobiony, bo jeszcze byś podłapał pomysł a później sp🤬olił do Izreala
No to oczywiste. Monopol na kradzież leży w rękach polityków, teraz złodziej musi mieć co najmniej 5 lat doświadczenia i oczywiście znajomości, tak jak to było dawniej.
@icek Berg
Dobrze że byłeś porobiony, bo jeszcze byś podłapał pomysł a później sp🤬olił do Izreala

Ty p🤬lony c🤬ju! już wiem co chcę robić w życiu, będę sprzedawał tombak i mówił ludziom że to Gwatemalskie złoto.

jak to jest możliwe, że amatorskie filmy są o niebo lepsze od tego gówna którym karmi nas nasza polska kinematografia?