Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-04, 13:42
Piwko leci, takich tematów nigdy za wiele a i montaż bardzo dobry.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-04, 13:49 1
dobry montaż, i na końcu Wojtek
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-04, 14:04 5
Ogarnia mnie jedynie duma gdy pomyślę, że jestem Polakiem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-04, 14:25 26
uwazam ze gdyby wojna wybuchla 2 lata pozniej to bysmy mieli juz niezla armie z nowoczesnym sprzetem... ale prawda jest taka ze zawsze jestesmy za kazdym narodem wiec bylismy r🤬ani i bedziemy r🤬ani, dopóki nie zaczniemy walczyc z politykami ktorzy tylko napychaja sobie kieszenie, a narod biednym zostaiwaja... dzisiaj czytalem ze na rzad tuska poszlo w tym roku juz 40mln zl na nagrody i premie...
Zgłoś
Pater patriae 2012-12-04, 14:33 6
krakuSzAgh napisał/a:

uwazam ze gdyby wojna wybuchla 2 lata pozniej to bysmy mieli juz niezla armie z nowoczesnym sprzetem...

Niestety i tak nie mielibyśmy szans z Niemcami i Rosją jednocześnie, bez pomocy Anglii i Francji, pamiętaj, że Niemcy też by mieli już nowocześniejszą broń, a Rosjanie po prostu więcej

krakuSzAgh napisał/a:

ale prawda jest taka ze zawsze jestesmy za kazdym narodem wiec bylismy r🤬ani i bedziemy r🤬ani

Niestety.

krakuSzAgh napisał/a:

dopóki nie zaczniemy walczyc z politykami ktorzy tylko napychaja sobie kieszenie, a narod biednym zostaiwaja...

Z politykami zaczniemy walczyć pewnie dopiero wtedy, jak już będzie tak źle, że nawet pieprzone lemingi się zorientują, że są okradane.

krakuSzAgh napisał/a:

dzisiaj czytalem ze na rzad tuska poszlo w tym roku juz 40mln zl na nagrody i premie...

Ja bym im tam dał 100 mln, gdyby tylko pracowali pełną parą dla dobra Polski.
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-12-04, 14:34 4
Na pohybel wrogom Narodu Polskiego, Bohaterom cześć i chwała!
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-04, 15:05 10
Generał Kutrzeba albo Maczek walczyli już na początku lat 30 stych żeby unowocześniać naszą armie. Po odzyskaniu niepodległości Polska była biedna jak mysz kościelna i dlatego ciężko było o sprzęt. Mimo wszystko uważam że Polska zrobiła wiele by powstrzymać najezdców. Niemcy musieli zdobywać dom po domu , metr po metrze i nawet po bitwie obronnej walka się toczyła dalej w lasach i w podziemiu! Mamy piękną Historie którą trzeba pielęgnować bo współczesny rząd chce nas ogłupić i odebrać nam narodowość!
Zgłoś
CBŚ 2012-12-04, 15:10 1
Hoho, a więc naprawdę jesteście źli, że Francja i Wlk. Brytania nam nie pomogli? Zakładam, że nikt nie słyszał o polityce równych odległości albo o tym, że obydwoje mieli o wiele mniejszą armię.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-04, 15:13 6
Jak to Francja i Wielka Brytania nam nie pomagały? Przecież zrzucali ulotki na niemieckie miasta!
Zgłoś
CBŚ 2012-12-04, 15:15 8
giboN31 napisał/a:

Jak to Francja i Wielka Brytania nam nie pomagały? Przecież zrzucali ulotki na niemieckie miasta!

Zgłoś
Bzyk669 2012-12-04, 15:42 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Brzydkii 2012-12-04, 16:35
Nasi chłopcy to jednak byli, są i będą twardymi skurczybykami.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-04, 17:09 1
Jedyny filmik którego od razu nie przewinąłem do końca.
Zgłoś
ellsworth 2012-12-04, 17:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem