Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
janusz_biznesu 2025-02-12, 16:28
-Panie kierowco,jak to się stało?
-Panie władzo, to był moment!
Zgłoś
mun66 2025-02-12, 16:31 1
obcokrajowiec napisał/a:

Nie widziałeś nigdy baby na czworaka bez majtek? wygląda jak świnia, świnia to dziewczyna tak się mówi

Moje narzeczone nie ważą 100 kg. Może dlatego nie rozpoznaję w nich świni.
Zgłoś
corpo_kills_me 2025-02-12, 17:10
Zgłoś
siwy244 2025-02-12, 17:12
dwakilo napisał/a:

Nic z tego nie rozumiem.

tesz jak to napisał kolega hahah
Zgłoś
wojtekcichy 2025-02-12, 17:22
@Pablohasan85: to Espace. Ten filmik jest stary i nawet właściciel się gdzieś wypowiadał że auto nagle straciło moc.
Zgłoś
pawelns1 2025-02-12, 17:39
Zgłoś
Xzx7 2025-02-12, 18:23
To nie Modus, tylko Grand Espace.
Zgłoś
cesarz1982 2025-02-12, 18:28 1
Nome napisał/a:

ja kiedyś widziałam podobną akcję, to było dość dawno temu, pani się zdenerwowała, że nie udało się jej wyprzedzić, wyszła z samochodu, trzasnęła drzwiami i powiedziała, że ma dosyć i poszła sobie... także tu i tak lepiej

Ze wszystkich historii ktore sie nie wydarzyły ta nie wydarzyła sie najbardziej 😏
Zgłoś
mordka009 2025-02-12, 19:12
Właśnie dla takich k🤬ich c🤬jów mam siekierę w bagażniku

podpis użytkownika

Error 404
Zgłoś
HariPota 2025-02-12, 19:32
Pablohasan85 napisał/a:

Renault Modus i wszystko jasne. Jezdza tym glupie p🤬dy, zgredy albo incele którym sie jaja schowały do dupy.

To chyba jesteś ślepy troszkę bo to jest ewidentnie Renault Espace IV. Miałem nieprzyjemność jeździć tą krową w pracy przez jakieś pół roku. Równie dobrze można próbować wyprzedzać ciągnikiem, taka bestia nieposkromiona, że strach gazu dodać

podpis użytkownika

Zwal mi k🤬s
Zgłoś
Czachulek 2025-02-12, 19:35 1
mordka009 napisał/a:

Właśnie dla takich k🤬ich c🤬jów mam siekierę w bagażniku

Taaa, masz. I ciekawe co byś zrobił...załóżmy, że siedzisz w tym busiku z tą siekierą. Ktoś Ci tak staje na jezdni jak ta renówka i co dalej? Opowiadaj...
Zgłoś
Qdłaty 2025-02-12, 20:29
mun66 napisał/a:

Moje narzeczone nie ważą 100 kg. Może dlatego nie rozpoznaję w nich świni.

nie chodzi o wagę, zaświec światło i obejdź dookoła
Zgłoś
Pszeszczep_muzgu 2025-02-12, 23:48
Tradycyjnie c🤬a na masce a w głowie zarost. Po raz stu kolejny. Jak nie Bmw to te zj🤬e c🤬ojeżdziciele. Znowu trąchło Biedą.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-02-13, 0:12
Przez tych wszystkich naj🤬ych banderowców już prawie zapomniałem ile lokalnych debili mamy na drogach
Zgłoś
majeńka 2025-02-13, 0:37
@corpo_kills_me: Czy to Janko Muzykant z Vier Panzer und der Hund, czy też mi się bajki pomyliły?

A gościu i tak powyżej średniej jak na polskich kierowców, nawet wypadku nie spowodował.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie