Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2018-01-16, 12:51 18
ten na motocyklu, pewnie pierwszy raz, to va bank w kaftan narobił
Zgłoś
Konto usunięte 2018-01-16, 13:19 16
2:50 "Jak ślisko stary". Trzeba było jeszcze szybciej pomykać osiedlami.
Zgłoś
Wiewór 2018-01-16, 13:32 17
0:50 "jeżdżę szybko ale bezpiecznie, widzę i czuję więcej niż inni kierowcy, mam większe umiejętności, nienawidzę jechać za p🤬dą, która jedzie przepisowo bo można jechać bezpiecznie 160".
1:27 było widać, że pas zanika i facet będzie chciał zjechać. Ja w takiej sytuacji robię miejsce, żeby gościu zjechał na suwak. Pan udawał, że go nie widzi i teraz będzie klepał furę... zabrakło trochę uprzejmości, żeby uniknąć tej kolizji.
2:28 następny miszcz kierownicy jadę szybko ale bezpiecznie
4:15 klasyczna sytuacja. Bezsprzeczna wina tego co zaczął wyprzedzać później ale przecież to jest k🤬a oczywiste i gołym okiem widać, że facet czekał na możliwość wyprzedzenia a ten z tyłu już go ściskało w jajach, żeby przyrumakować i wyprzedzić jako pierwszy... Ja zawsze czekam w takiej sytuacji jak wyprzedzi tez z przodu bo ludzie nigdy nie patrzą przy wyprzedzaniu czy nie są właśnie wyprzedzani.
Polacy nie potrafią myśleć z wyprzedzeniem co inni mogą odj🤬.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
nwonigers 2018-01-16, 13:32 1
baba na koncu i tak wygrala tym piskiem.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-01-16, 13:41 4
HAL9000/2 napisał/a:

ten na motocyklu, pewnie pierwszy raz, to va bank w kaftan narobił

Ten na motocyklu powinien się wyp🤬olić , znalazł sobie tor ciota.
A co do reszty to widać lubimy się wpieprzać przed inne samochody a nie poczekać te 3 sekundy i jechać za nim.
Zgłoś
radek225 2018-01-16, 14:13 48
Ostatni filmik - czy baba zawsze musi drzeć tego p🤬lonego ryja? W ŻADNEJ kompilacji wypadków nie słyszałem, by facet krzyczał. Co najwyżej "K🤬a", albo jęk z bólu. A baba zawsze musi drzeć tego parcha, dekoncentrując kierującego. Szczym ryj głupia p🤬do. Morda kobiety służy do jedzenia, albo op🤬lania gały.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
banerr 2018-01-16, 14:27 8
Dobry odcinek - wyjątkowo dużo sk🤬ysynów.
Zgłoś
szybkimaciej 2018-01-16, 14:48 8
Jak ja k🤬a nie rozumiem tego klaksonu... Kiedy Ci idioci mają czas naciskać na ten klakson 2 sek. przed kolizją?? Miałem kilka gorących akcji w życiu, gdzie cudem uniknąłem kolizji, ale wtedy ręce, nogi i głowa skupione były na tym, żeby nie przyp🤬olić.
Zgłoś
JohnMadafaka 2018-01-16, 14:52 1
HAL9000/2 napisał/a:

va bank

To już po polsku, czy jeszcze po francusku?

A baby jak zwykle nie myślą. Jeszcze taka nie wie, czy cokolwiek się stało, a już dzwoni po pogotowie. Albo chłopy się może dogadają i oświadczenie spiszą, ale ona już uprzejmie dzwoni na policję...
Zgłoś
~Velture 2018-01-16, 14:54 2
JohnMadafaka napisał/a:

To już po polsku, czy jeszcze po francusku?

Fifty na pięćdziesiąt

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
oleyu 2018-01-16, 16:33
motocyklista pampers do wymiany
Zgłoś
Noside 2018-01-16, 17:59 2
Dzwonię na pogo.. na po..licję

Na c🤬j się wp🤬la? Mężczyźni będą rozmawiać

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-01-16, 18:56 2
szybkimaciej napisał/a:

Jak ja k🤬a nie rozumiem tego klaksonu... Kiedy Ci idioci mają czas naciskać na ten klakson 2 sek. przed kolizją?? Miałem kilka gorących akcji w życiu, gdzie cudem uniknąłem kolizji, ale wtedy ręce, nogi i głowa skupione były na tym, żeby nie przyp🤬olić.

Bo przecież jakby nacisnął hamulec, zamiast klaksonu, to pozwoliłby komuś, kto popełnił błąd wjechać przez niego, co jest oczywistym dyshonorem. Ważniejszy honor, niż maska!
Zgłoś
Aleo 2018-01-16, 19:36 1
P🤬lone pedały mają tyle czasu nap🤬lać klaksonem a hamulca znaleźć nie mogą. Co to k🤬a jest, jakieś myślenie że klakson ma siłę odpychającą czy co no k🤬a jego mać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie