Polski kierowco! Nie daj się zaskoczyć zimie!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:17
uwielbiam zimę, im więcej śniegu tym lepiej, to taka fajna pora roku która świetnie weryfikuje umiejętności kierowców, a przy ostatnim aż gęsiej skóry na jajach dostałem
Jakbym był producentem opon, to wykupiłbym na wyłączność tą kompilację i zrobiłbym z niej reklamę w TV.
Hrabia Drapula napisał/a:
uwielbiam zimę, im więcej śniegu tym lepiej, to taka fajna pora roku która świetnie weryfikuje umiejętności kierowców, a przy ostatnim aż gęsiej skóry na jajach dostałem
Oczywiście Ty jesteś najlepszym kierowcą - tylko jeszcze się na Tobie nie poznały teamy rajdowe... Współczuję mieć taki nieodkryty talent....
Dobrze! Gińcie! Oby tak dalej. Im was mniej, tym lepiej dla świata.
Hrabia Drapula napisał/a:
uwielbiam zimę, im więcej śniegu tym lepiej, to taka fajna pora roku która świetnie weryfikuje umiejętności kierowców,
Umiejętność kierowania to pikuś, przy umiejętności oceny stanu ogumienia. Spec w wulkanizacji zapierał się, że te 10 letnie opony zimowe były tylko raz używane...
No jak się kupuje szmelc, zamiast komplecik nowych dobrych opon...
6:14 - miałem ostatnio bardzo podobną sytuację, ale z dzikiem w roli głównej. Ale on dał mi trochę więcej czasu na reakcje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie