jak dla mnie tego pedala touareqa mozna by podciagnac pod probe zabojstwa czy cos takiego , w sumie swiadomie spychal z drogi a roznie wypadek moze sie skonczyc
Kiedy policja wreszcie będzie eliminować z dróg debili siedzących poprzednikowi na bagażniku?!?
Przerobiłem już kilka samochodów od czasu posiadania prawa jazdy. Po każdym kolejnym zakupie samochodu oprócz klasycznych rzeczy, które trzeba zrobić w używce zawsze kupowałem nowe opony. Nigdy nie zdarzyło mi się wpaść w poślizg na deszczu pomimo nierzadko nadmiernej prędkości. Za większość poślizgów oprócz nadmiernej prędkości odpowiadają gówniane opony bo Janusze chcą zaoszczędzić na nich parę cebulionów.
Najbardziej przerażające w niektórych filmikach jest brak reakcji innych kierujących na zdarzenie które miało miejsce. Na przykład film gdzie osobówka wymusiła pierwszeństwo i gostek jadący motocyklem grzmoci prosto w blachę. Ląduje parę metrów dalej i co? I nic. Zero reakcji ze strony innych kierowców. Pewnie byli zajęci odpalaniem aparatu na srajfonie i wrzucanie foto na insta.