To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
ten pierwszy najlepszy, widać doświadczenie, auto ustawione i można koło zakładać.
6:47 ale jebnałem śmiechem. No czegoś takiego się nie spodziewałem.
Dawno nic mnie tutaj tak nie rozbawiło.
Dawno nic mnie tutaj tak nie rozbawiło.
Haha, niektórzy to się cieszą, że uda im się coś nagrać żeby na internet wstawić
Wiewór napisał/a:
PS. Wiecie czemu tylko w ciężarówkach pękają opony? Bo zgodnie z polityką firm należących do polskich uciśnionych biznesmenów zakupienie nowej opony do pojazdu to strata dla firmy. Oponę należy używać do jej naturalnego zużycia i wybuchu
Nie tylko Polscy uciśnieni biznesmeni maksymalizują zysk. Opony wybuchają, bo mają wyższe ciśnienie niż w osobówkach. Poza tym oponę po zużyciu oddaje się do regeneracji/bieżnikowania. Bo nowe jednak trochę kosztują, a "parę" opon taka ciężarówka posiada. Jak ktoś przesadzi z bieżnikowaniem kilka razy starej opony, to w końcu może ona pęknąć.
A co do filmu, to ja tam nie widzę wybuchu opony, tylko urwanie koła. Niedokręcone śruby, albo raczej dokręcone za mocno - zerwane gwinty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie