📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W 7:10 to chyba dwa Sebixy się ścigały, bo ten drugi wyskoczył w panice i chyba wołał debila z rozbitego auta.

Ale pedalska nakładka graficzna na obraz z kamerki - na początku. Prędkość, km/h, trasa...
Arcypedalska.
Arcypedalska.

Jak można tak olewać stan hamulców jak tutaj widać w co niektórych nagraniach.....
Ostatni filmik, jaka muzyka takie i myślenie na drodze. Na skrzyżowaniu chcesz skręcać i robisz komuś miejsce do wyprzedzania? NA SKRZYŻOWANIU? Widząc że ktoś tam się włącza do ruchu? Tam koleś z hondy to powinien wyjść, w świetle prawa oraz z brawami publiki, i nagrywającemu połamać szczękę...
Ostatni filmik, jaka muzyka takie i myślenie na drodze. Na skrzyżowaniu chcesz skręcać i robisz komuś miejsce do wyprzedzania? NA SKRZYŻOWANIU? Widząc że ktoś tam się włącza do ruchu? Tam koleś z hondy to powinien wyjść, w świetle prawa oraz z brawami publiki, i nagrywającemu połamać szczękę...

[quote="Shotterr" Na skrzyżowaniu chcesz skręcać i robisz komuś miejsce do wyprzedzania? NA SKRZYŻOWANIU? Widząc że ktoś tam się włącza do ruchu? Tam koleś z hondy to powinien wyjść, w świetle prawa oraz z brawami publiki, i nagrywającemu połamać szczękę...
Niekoniecznie miejsce do wyprzedzania, raczej zjechał po to żeby nie hamować pojazdów za sobą. Poza tym jak nie widać czy można wyjeżdżać to się chyba nie wyjeżdża, bo kończy to się jak na nagraniu widać
Niekoniecznie miejsce do wyprzedzania, raczej zjechał po to żeby nie hamować pojazdów za sobą. Poza tym jak nie widać czy można wyjeżdżać to się chyba nie wyjeżdża, bo kończy to się jak na nagraniu widać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie