Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Polskie Drogi #170
Polskie_Drogi • 2020-02-23, 13:54
Coraz więcej osób montuje w swoich pojazdach kamery. Dzięki temu nagrania stają się kluczowymi dowodami podczas ustalania przyczyn oraz przebiegu różnych zdarzeń drogowych.
Dzięki takim nagraniom możemy się również cały czas uczyć i przypominać sobie o czyhających na nas zagrożeniach.

podpis użytkownika

polskiedrogi-tv.pl/
Zgłoś
kothletino 2020-02-23, 14:17 30
1:49 - kwintesencja polskości na drodze... to jest mój pas, szlachta tutaj jedzie czyli Ja i reszta ma się dostosować albo wyp🤬alać.
Miała babka miejsce i czas żeby zjechać na lewy i dać włączyć się innym ale nie bo drogowej przyzwoitości zabrakło, w czasie pomiędzy 1:57 a 1:59 widać że jeszcze k🤬a z premedytacją skręciła w prawą stronę żeby zaj🤬 w auto.
Pewnie zbyt zajęta konwersacją prowadzoną przez telefon.

Kraj piękny, tylko ludzie k🤬y.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-02-23, 14:20 42
Całkiem dobry odcinek.
Sytuacja od 1:20 parsknąłem ze śmiechu jak ten down zamiast się zatrzymać, to na gaz i wjechał do rzeki (czy co tam było na dole). Jakby się ktoś głowił, w sytuacji gdy 2 auta zmieniają pas na środkowy, prawy ma pierwszeństwo.

5:48 k🤬a, ten głos wiejskiej chamicy "co ty zrobiłeś?"

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
djoshin 2020-02-23, 14:34 13
4.48 co ty zrobiłeś !!!!!! kwintesencja kobiecości
Zgłoś
Konto usunięte 2020-02-23, 14:43 6
tytuł powinien być polskie matoły z katolickiego ciemnogrodu polak na drodze śmierc w oczach
Zgłoś
Konto usunięte 2020-02-23, 14:52
dignogato napisał/a:

Całkiem dobry odcinek.
Sytuacja od 1:20 parsknąłem ze śmiechu jak ten down zamiast się zatrzymać, to na gaz i wjechał do rzeki (czy co tam było na dole). Jakby się ktoś głowił, w sytuacji gdy 2 auta zmieniają pas na środkowy, prawy ma pierwszeństwo.
5:48 k***a, ten głos wiejskiej chamicy "co ty zrobiłeś?"

Rzeka, chociaż w tym miejscu bardziej przypomina strumyk
Zgłoś
Konto usunięte 2020-02-23, 15:09 3
djoshin napisał/a:

4.48 co ty zrobiłeś !!!!!! kwintesencja kobiecości

raczej definicja głupiej baby
Zgłoś
hallux 2020-02-23, 15:17
3.15 jakie to jest świetne, jeszcze się pięknie zgrało z piosenką w radiu
Zgłoś
bodzio667 2020-02-23, 15:18 2
Ci co wymuszają pierwszeństwo, w zdecydowanej większości użyją słowa migacz.

podpis użytkownika

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
Henboh 2020-02-23, 15:58 10
kothletino napisał/a:

1:49 - kwintesencja polskości na drodze... to jest mój pas, szlachta tutaj jedzie czyli Ja i reszta ma się dostosować albo wyp🤬alać.
Miała babka miejsce i czas żeby zjechać na lewy i dać włączyć się innym ale nie bo drogowej przyzwoitości zabrakło, w czasie pomiędzy 1:57 a 1:59 widać że jeszcze k🤬a z premedytacją skręciła w prawą stronę żeby zaj🤬 w auto.
Pewnie zbyt zajęta konwersacją prowadzoną przez telefon.
Kraj piękny, tylko ludzie k🤬y.

P🤬lisz.
Przepisy ruchu drogowego to obowiązek. Kultura to tylko (i aż) rzecz dodana. Mogła zrobić miejsce, bo to kulturalne (ale nie musiała), ale kloc z renówki, miał obowiązek upewnić się, że może pas zmienić.
Każdy kierowca ma przestrzegać przepisów, nie każdy musi być kulturalny.

podpis użytkownika

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
sirmlcs 2020-02-23, 16:10
Ostatnie combo piękne, ciężarówka wykonała pięknego pit'a
Zgłoś
warka 2020-02-23, 16:11
1,55 , mistrz kierownicy ma lewy pas wolny i ni uja , nie zjedzie na niego, by z prawej spokojnie mozna byłą się właczyc do ruchu .
Zgłoś
nectovelius 2020-02-23, 16:23 1
6:06 - "żyje, nic mi nie jest"... a nikt nawet nie zapytał

podpis użytkownika

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
roman970227 2020-02-23, 16:33 19
Brawa dla Pana tirowca z pierwszego nagrania. Mało kto tak by się zachował. Wolał poświęcić towar, tira czy nawet swoje zdrowie /życie aby ktoś nie zginął przez debila.
Leci piwko

podpis użytkownika

Ty ty ty
Zgłoś
Black Snake 2020-02-23, 16:33 3
6:45 - fizyka na rowerze w GTA SA jednak była realistyczna

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie