To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
wszystkie sytuację są raczej jasne, ale mnie ciekawi 3:44
w tej sytuacji mandat otrzymują kierowca audi i tego czarnego nie? czarny za wyprzedzanie w miejscu niedozwolonym a audi za nieustąpienie pierwszeństwa? Teoretycznie nagrywający przepuścił audice, ale czarny wyprzedzał na ciągłej. hmmm mamy tu policjanta?
w tej sytuacji mandat otrzymują kierowca audi i tego czarnego nie? czarny za wyprzedzanie w miejscu niedozwolonym a audi za nieustąpienie pierwszeństwa? Teoretycznie nagrywający przepuścił audice, ale czarny wyprzedzał na ciągłej. hmmm mamy tu policjanta?
anakin napisał/a:
wszystkie sytuację są raczej jasne, ale mnie ciekawi 3:44
Nie jestem policjanetem, ale w takich sytuacjach wina jest zawsze po 2 stronach.
Jak zwykle w rolach głównych małomiasteczkowe wsiury i niedzielni kierowcy.
Winny kolizji jest ten co zawracał, a faja która wyprzedzała dostanie mandat za zrobienie tego na podwójnej ciągłej
Hahaha
Ten moment z Coolio i tekst z piosenki chwilę dalej "tell me why are we so blind to see"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie