Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
maciekmako 2020-09-17, 0:11 2
2.18 jaka to piosenka?
Zgłoś
tdoberman 2020-09-17, 0:19 21
Ten ostatni z BMW to miał szczęścia trochę w swojej głupocie
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-09-17, 0:26 1
I tradycyjnie bach do suszarni
Zgłoś
Lew 2020-09-17, 0:34 84
ten pierwszy na rondzie to jakaś mega ameba umysłowa że Ciężarówki nie zauważyła, tak wiem zaraz hejty polecą że rondo pierwszeństwo itp ale k🤬a xD
Zgłoś
zubek25 2020-09-17, 0:48
No ostatniego to krzysiu chyba za wora trzymal
Zgłoś
karolkuraprezes 2020-09-17, 0:49 47
Pierwszemu dołożyć próbe wymuszenia odszkodowania. Gdyby każdy tak jeździł to żadna ciężarówka na rondo nie wjedzie.
Zgłoś
turixon 2020-09-17, 0:56 5
nie no jak widzę pierwszą akcje to już wiem, że poziom ludzi nagranych na tych shotach będzie grubooooo poj🤬y
Zgłoś
psarnack 2020-09-17, 1:25 1
Eee tam ... Normalna jak zwykle epidemia "gastryczna" w środowisku kierowców .. główny objaw to "permanenta sraczka" i dążenie do miejsca gdzie król piechotą chodzi ... Za wszelką cenę i naszej się nie da tego wytłumaczyć....

podpis użytkownika

right is right
left is not right
Zgłoś
fuzzman 2020-09-17, 7:25 15
Dużo szeryfów z kamerą, sytuację w których trochę uprzejmości i naciśnięcia delikatnie na hamulec by wystarczyło do uniknięcia zdarzeń.
Zgłoś
mygyry 2020-09-17, 7:30 9
Mówcie co chcecie, ale ktoś kto specjalnie sp🤬ala z miejsca kolizji powinien od razu tracić prawko na 5 lat i c🤬j im w dupę
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-09-17, 7:34 27
karolkuraprezes napisał/a:

Pierwszemu dołożyć próbe wymuszenia odszkodowania. Gdyby każdy tak jeździł to żadna ciężarówka na rondo nie wjedzie.

Dokładnie... nie jestem kierowcą ciężarówki, wiele razy musiałem hamować, wk🤬 jest, ale też zdaję sobie sprawę, że czasem muszą się wj🤬, bo nie wjadą...
A ten delikwent jeszcze na siębie nakręcił bata... Co trzeba mieć we łbie, żeby takie coś odj🤬??
Zgłoś
Noside 2020-09-17, 8:38 3
Moje ulubione przykłady drogowego debilizmu moim zdaniem kwalifikującego na dożywotni zakaz samodzielnego poruszania się pośród ludzi:
-Jestem ciężki to jadę. Powinniście na mnie uważać, bo jestem duży
-Rozpędziłem się ciężarówką, to wjazd mnie się należy
-Wczesne czerwone, jadę w sumie na zderzaku gościa, co przejechał na późnym żółtym, no to mogę jechać
-Deszcz? Jaki deszcz? Jeżdżę już tyle lat po asfalcie i nic się nigdy nie stało
- Zmieszczę się, to jadę. Pierwszeństwo, światła i znaki widziałem i znam, ale była chwila to próbuję
-Jakie skrzyżowanie? Jak zastawiam?
-Podwójna ciągła na skrzyżowaniu to c🤬j

No ale też pozytyw - błyskawiczna reakcja w 5:20

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
hdposter 2020-09-17, 8:59 16
Lew napisał/a:

ten pierwszy na rondzie to jakaś mega ameba umysłowa że Ciężarówki nie zauważyła, tak wiem zaraz hejty polecą że rondo pierwszeństwo itp ale k🤬a xD

Przecież ameba widziała ciężarówkę, bo darła mordę jadąc dalej, ale widocznie w jej głowie sznurek robi za mózg i też musi być w stanie krytycznym i tylko trzyma uszy bo normalny człowiek osobówką nie jedzie w tira drąc mordę -k🤬a gdzie, gdzie ? tylko zwyczajnie odruchowo zahamuje.
Zgłoś
janlew 2020-09-17, 10:27 5
maciekmako napisał/a:

2.18 jaka to piosenka?

C🤬jowa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie