Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:35
banerr 2020-11-30, 17:09 5
Ostatni to chyba do piachu.
Za omijanie i wyprzedzanie na przejściu dożywotni ban na prawko.
Zgłoś
Attero132 2020-11-30, 17:21 17
Mam nadzieję że te nagrania z wyprzedzającymi na pasach są też na policji a nie tylko w internecie dla wyświetleń...
Zgłoś
Jackub10000 2020-11-30, 17:51 9
Niestety ludzi ubrani na czarno są niewidoczni, nie wiem czy to tylko moje odczucie ale w świetle ulicznych LED poprostu znikają. Stare oświetlenie o niebo lepsze. Pozdrawiam
Zgłoś
saves 2020-11-30, 18:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MukaPuka 2020-11-30, 18:12 7
w Polsce mało kto się uczy na błędach.. i właśnie dlatego rządzi ta ekipa co rządzi, lgbt nikt nie traktuje poważnie, feministki gadają od rzeczy a narodowcy dalej mylą faszyzm z patriotyzmem.
Zgłoś
konto usunięte 2020-11-30, 18:35 3
Jackub10000 napisał/a:

Niestety ludzi ubrani na czarno są niewidoczni, nie wiem czy to tylko moje odczucie ale w świetle ulicznych LED poprostu znikają. Stare oświetlenie o niebo lepsze. Pozdrawiam

dlatego zawsze chociaż opaska odblaskowa na ramieniu czy kostce + idę w stronę z której może nadjeżdzać auto - reflektory odbijają się w oczach i kierowca ma dodatkowe szanse aby dostrzec pieszego.
Zgłoś
ra0mir 2020-11-30, 18:59
Jezu, Jezu, Jeeeezuuuu...
Zgłoś
blacov 2020-11-30, 19:57 1
banerr napisał/a:

Ostatnio to na 100% do piachu i mam nadzieje, ze bedzie kontynuacja tematu w dziale hard. Bo tylko tam sie nadaje po spotkaniu z ciezarowka przy takiej predkosci.
Zgłoś
TRQPL 2020-11-30, 20:14 2
banerr napisał/a:

Pasażerka i kierowca na miejscu zimne trupy.
Zgłoś
ellsworth 2020-11-30, 20:17 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TRQPL 2020-11-30, 20:19 6
blacov napisał/a:

Ostatnio to na 100% do piachu i mam nadzieje, ze bedzie kontynuacja tematu w dziale hard. Bo tylko tam sie nadaje po spotkaniu z ciezarowka przy takiej predkosci.

Był temat na sadolu wypadek z Łodzi 10-11-2020
Śmierć na miejscu poniósł 25-letni kierowca audi i jego 19-letnia pasażerka.
Łap lepsze wideo.

Zgłoś
szpunar85 2020-11-30, 22:13 1
Nauczyli sie chodzic jak swiete krowy i wlaza pod kola nie patrzac nawet na boki, tu widze wiekszosc filmikow ze szczesliwym zakonczeniem, ale cmentarze sa pelne ludzi ktorzy mieli pierwszenstwo
Zgłoś
Voyton 2020-11-30, 22:42 1
Komus zalezy na ginieciu pieszych skoro daja im pierwszenstwo na pasach. Chore.
Zgłoś
Sonal 2020-12-01, 0:33
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem