, fajnie że myślisz ze ktoś będzie oglądał ten 183 youtubowy ulep kilku stłuczek..
Czego chcesz? dobre to jest.. Oglądam regularnie.. Niekiedy dobre dzwony pokazują
, fajnie że myślisz ze ktoś będzie oglądał ten 183 youtubowy ulep kilku stłuczek..
no, ja na przyklad

i ja ogladałem do konca ...jak nadmienili niektórzy, nieraz ciekawe akcje ludzie odwalają na drogach
dałem piwo
no, ja na przyklad
po to k🤬a jest youtube nie sadistic. Jakbym chciał oglądać stłuczki to bym ogląda m sadola a nie yt z🤬by
po to k🤬a jest youtube nie sadistic. Jakbym chciał oglądać stłuczki to bym ogląda m sadola a nie yt z🤬by
no to k🤬a zamieszczaj filmiki sadystyczne, a nie siedzisz i krytykujesz bo ci się coś nie podobało.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupępo to k🤬a jest youtube nie sadistic. Jakbym chciał oglądać stłuczki to bym ogląda m sadola a nie yt z🤬by
tylko że tutaj 70% jest z yt, więc tym bardziej się zastanawiam czego tutaj szukasz

podpis użytkownika
Zawsze stoi.

Gdzie jest moderacja w takich przypadkach? Koleś wciska kolejny raz swój content na siłę, niezwiązany kompletnie z formułą tego portalu.
Za młode siurki jesteście, żeby mieć tutaj cośdo powiedzenia

Polskie Drogi wrzucaj filmiki, dawno cię nie było, a gimbusów spóść w kiblu z klocem