📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polskie_Drogi, fajnie że myślisz ze ktoś będzie oglądał ten 183 youtubowy ulep kilku stłuczek..
Halman napisał/a:
, fajnie że myślisz ze ktoś będzie oglądał ten 183 youtubowy ulep kilku stłuczek..
Czego chcesz? dobre to jest.. Oglądam regularnie.. Niekiedy dobre dzwony pokazują
Halman napisał/a:
, fajnie że myślisz ze ktoś będzie oglądał ten 183 youtubowy ulep kilku stłuczek..
no, ja na przyklad

Halman napisał/a:
i ja ogladałem do konca ...jak nadmienili niektórzy, nieraz ciekawe akcje ludzie odwalają na drogach
dałem piwo
Gdzie jest moderacja w takich przypadkach? Koleś wciska kolejny raz swój content na siłę, niezwiązany kompletnie z formułą tego portalu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie