Właściciel Fiesty z filmu nr 2 zrobił biznes życia. Wartość jego auta właśnie wzrosła 2-3 krotnie.
Początek filmu (zimowe przypadki) to typowy przejaw debilizmu kogoś, kto wierzy, że jak kupił zimowe opony, to ma przyczepność do asfaltu jak w lecie. Wcale mi ich nie żal.
Up.
Wstyd przyznać, ale w busie mam letnie na przodzie. Uczą pokory....
Ostatni z bawary powinien być do końca życia dymany i torturowany w ciemnym lochu.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Up.
Jak kogoś zabijesz to dopiero będzie wstyd. Pokory pasiaki nauczą.
Kolejny odcinek sponsorowany przez "panie jeszcze sezon pojeżdżą"

Dlatego wolę wielosezonowe - zużyją się na przodzie (280KM robi swoje) to wrzucę te z tyłu a na tył założę nową parę. Przy przebiegach rzędu 10-15k rocznie zimowe opony nie zdążyłyby się zużyć, a w dodatku przez większą część czasu pracowałyby w nieoptymalnych dla siebie warunkach - dodatnie temperatury, woda, błoto.
Kierowców jak p🤬da z 4:52 policja powinna na miejscu jak ściekłego psa odstrzelić. (oni mają tendencję do przeżywania wypadków)
Bo to tylko zagrożenie dla normalnych ludzi jest.
Bo to tylko zagrożenie dla normalnych ludzi jest.
baronturbina napisał/a:
Jak kogoś zabijesz to dopiero będzie wstyd. Pokory pasiaki nauczą.
Oj tam oj tam. Na dniach będą zimówki, tak jakoś schodziło, nie było czasu...'
W pierwszym nagraniu na uwagę zasługuje błyskawiczna reakcja właścicielki posesji. Samochód jeszcze nie wylądował na czterech kołach, a ona już była w oknie

Presty napisał/a:
Początek filmu (zimowe przypadki) to typowy przejaw debilizmu kogoś, kto wierzy, że jak kupił zimowe opony, to ma przyczepność do asfaltu jak w lecie. Wcale mi ich nie żal.
Pierwszy wjazd w płot to efekt tego, że w momencie kiedy poczuł jak ucieka mu tył auta zamiast skontrować i dodać gazu nacisnął na hamulec.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
dwakilo napisał/a:
Pierwszy wjazd w płot to efekt tego, że w momencie kiedy poczuł jak ucieka mu tył auta zamiast skontrować i dodać gazu nacisnął na hamulec.
Dokładnie! Przecież takie rzeczy to wie nawet dziecko, które miało styczność z jazdą na rowerze. Jak tył zaczyna uciekać, to należy wyciągnąć przód żeby nie dać się tyłowi wyprzedzić. To jest tak oczywiste, ze aż niewiarygodne, że dochodzi do takich sytuacji jak w pierwszym filmiku!