👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właściciel Fiesty z filmu nr 2 zrobił biznes życia. Wartość jego auta właśnie wzrosła 2-3 krotnie.
Up.
Wstyd przyznać, ale w busie mam letnie na przodzie. Uczą pokory....
Ostatni z bawary powinien być do końca życia dymany i torturowany w ciemnym lochu.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Up.
Jak kogoś zabijesz to dopiero będzie wstyd. Pokory pasiaki nauczą.
Kolejny odcinek sponsorowany przez "panie jeszcze sezon pojeżdżą"

Dlatego wolę wielosezonowe - zużyją się na przodzie (280KM robi swoje) to wrzucę te z tyłu a na tył założę nową parę. Przy przebiegach rzędu 10-15k rocznie zimowe opony nie zdążyłyby się zużyć, a w dodatku przez większą część czasu pracowałyby w nieoptymalnych dla siebie warunkach - dodatnie temperatury, woda, błoto.
baronturbina napisał/a:
Jak kogoś zabijesz to dopiero będzie wstyd. Pokory pasiaki nauczą.
Oj tam oj tam. Na dniach będą zimówki, tak jakoś schodziło, nie było czasu...'
W pierwszym nagraniu na uwagę zasługuje błyskawiczna reakcja właścicielki posesji. Samochód jeszcze nie wylądował na czterech kołach, a ona już była w oknie

dwakilo napisał/a:
Pierwszy wjazd w płot to efekt tego, że w momencie kiedy poczuł jak ucieka mu tył auta zamiast skontrować i dodać gazu nacisnął na hamulec.
Dokładnie! Przecież takie rzeczy to wie nawet dziecko, które miało styczność z jazdą na rowerze. Jak tył zaczyna uciekać, to należy wyciągnąć przód żeby nie dać się tyłowi wyprzedzić. To jest tak oczywiste, ze aż niewiarygodne, że dochodzi do takich sytuacji jak w pierwszym filmiku!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie