Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nano50 2021-02-23, 22:21 1
Justynka99 napisał/a:

Baranem odcinka zdecydowanie zostaje ostatni kierowca, ale nominacja należy się też temu z 3:00 (widzi, że gościa naprzeciwko obraca, a mimo to podjeżdża bliżej, żeby przypadkiem nie uniknąć kolizji, oraz 4:10 (widzi, że ciężarówka nie mieści się na pasie, to też nie zwolni, tylko pcha się do stłuczki). Najzabawniejsze, że w zasadzie wszędzie, gdzie widać płeć (albo po głosie, albo facet wysiada z samochodu) wypadki powodują mężczyźni A potem piszą na forach, że to kobiety nie potrafią prowadzić

A tam, p🤬lisz z tym ostatnim kierowcą. Pieszy lezie bez mózgu to nie dziwota, że o wypadek nie trudno. Samochody stały w korku to obowiązku zatrzymywać się nie miał, a jedynie zachować szczególną ostrożność.

podpis użytkownika

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
Justynka99 2021-02-23, 22:35 1
Kwejdistic napisał/a:

Być może dlatego, że jeździ ich więcej? Ilu znasz facetów kierowców a ile kobiet? O tirach już nie wspominając.
Ale nie chce ich bronić. Nie jest powiedziane, że p🤬da musi być bez k🤬sa.

To nie Arabia Saudyjska i nie ten wiek. Praktycznie 100% kobiet z mojego otoczenia ma prawko, podobnie jak mężczyzn. W pokoleniu moich dziadków jeszcze tak było, że kobiety prowadziły rzadko. Współcześnie już dawno takiego podziału nie ma.
Zgłoś
RayRobinson 2021-02-23, 23:27 1
Halman napisał/a:

kilka zimowych kolizji i stłuczek... z kacapowni to można codziennie takie "compilation" klepać..

Haha k🤬a co za dzban. Nawet tu musisz p🤬lić od rzeczy astrobiologu. Pośmiewisko z siebie robisz.
Zgłoś
sewciu23 2021-02-23, 23:40
na ostatnim nagraniu to aż podskoczyłem ze strachu, na dziecko każdej innej narodowości miałbym wyrąbane, tak mnie uczył sadol, ale jak naszym źle się dzieje to aż coś ściska
Zgłoś
hell.no 2021-02-24, 0:54 1
Co oni tam odp🤬lają na tym rondzie? Kierowca kierowcy kierowcą?
Zgłoś
Cisej 2021-02-24, 11:19
5 minuta, najlepsza akcja. Moglbym ciagle zlepek takich cwaniaczkow ogladac
Zgłoś
Bladziochreturn 2021-02-24, 11:55 1
jan0sik1 napisał/a:

no, tylko wczesniej jak stali na światłach wj🤬 sie przed maske tego mietka.

Zrob prawo jazdy i potem komentuj.
Zgłoś
Juzwa 2021-02-24, 17:38 1
jan0sik1 napisał/a:

no, tylko wczesniej jak stali na światłach wj🤬 sie przed maske tego mietka.

Jeszcze wcześniej ten w Mietku wjechał na rondo pasem do jazdy na wprost. Obejrzyj nagranie od 4:18. Tylko obejrzyj uważnie.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2021-02-24, 20:47
p🤬lone warszawiaki "wiedziałem, że się przewróci..." zamiast się zatrzymać i pomóc człowiekowi
Zgłoś
PryszczatyJeż 2021-02-25, 16:43
Justynka99 napisał/a:

To nie Arabia Saudyjska i nie ten wiek. Praktycznie 100% kobiet z mojego otoczenia ma prawko, podobnie jak mężczyzn. W pokoleniu moich dziadków jeszcze tak było, że kobiety prowadziły rzadko. Współcześnie już dawno takiego podziału nie ma.

Więcej stłuczek i durnych kolizji powodują baby wystarczy popatrzeć. Trochę to równouprawnienie za bardzo weszło
Zgłoś