To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
kilka zimowych kolizji i stłuczek... z kacapowni to można codziennie takie "compilation" klepać..
Polskie_Drogi napisał/a:
To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych.
To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję zobaczyć jakimi bucami są polscy kierowcy.
Juzwa napisał/a:
To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję zobaczyć jakimi bucami są polscy kierowcy.
Youtube nie masz?
Marzy mi sie kiedys wyczekac moment, jak te blazny wrzucaja to na YT, wrzucic tu jako pierwszy, a potem jak wrzuca, zglosic, ze bylo
. Jeszcze lepiej- skopiowac i wrzucic ze swojego kompa, bez linka na YT
Juzwa napisał/a:
To właśnie dzięki takim nagraniom możemy się cieszyć z nieszczęścia bliźniego.
Halman napisał/a:
Youtube nie masz?
Jeszcze nie zainstalowałem. Mam na którejś dyskietce, ale są nieopisane i nie mogę znaleźć.
Baranem odcinka zdecydowanie zostaje ostatni kierowca, ale nominacja należy się też temu z 3:00 (widzi, że gościa naprzeciwko obraca, a mimo to podjeżdża bliżej, żeby przypadkiem nie uniknąć kolizji, oraz 4:10 (widzi, że ciężarówka nie mieści się na pasie, to też nie zwolni, tylko pcha się do stłuczki). Najzabawniejsze, że w zasadzie wszędzie, gdzie widać płeć (albo po głosie, albo facet wysiada z samochodu) wypadki powodują mężczyźni
A potem piszą na forach, że to kobiety nie potrafią prowadzić
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie