Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ruddie 2021-10-24, 19:18 9
Takie nagrania niczego nie uczą, zaspokajają naszą potrzebę oglądania rzeczy "ciekawych" i " strasznych" - i tyle.
Zgłoś
mecenaz 2021-10-24, 19:24
Dawno nie było
Zgłoś
RoboCat 2021-10-24, 19:24 25
a wlasnie ze ucza - ze na ulicy jest pelno debili i trzeba uwazac.
Zgłoś
Sawix 2021-10-24, 19:31 1
Dzban dzbana dzbanem pogania , same tępe debile
Zgłoś
Tobiahus96 2021-10-24, 19:42 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szlovak 2021-10-24, 21:29 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
notak 2021-10-24, 21:38 1
czy jest jakaś parta która tym debilom da większe prawa, na drodze dla pojazdów samochodowych,
bo od lat to samo, sami upośledzeni na rowerach, piesi, teraz jeszcze na hulajnogach, czasem elektrycznych
Zgłoś
Juzwa 2021-10-24, 21:42
Tego typu filmiki bardzo fajnie się ogląda z własnym ulubionym podkładem muzycznym. Ja oglądam z Tangerine Dream - Stratosfear. Epicko!
Zgłoś
andrzejrobert75 2021-10-24, 21:42 1
Myślałem że ten kanał już umarł .
Zgłoś
focusek 2021-10-24, 22:05
polaczki cebulaczki, gowniane auta 0 umiejetnosci a mysla ze sa panami na drodze
Zgłoś
6palcaty_ciapaty 2021-10-25, 11:12 3
Zgłoś
Needtrue 2021-10-25, 12:06
Niemyslacych ludzi czegoś to nauczy może, ale nic w tym sadystycznego tylko sam debilizm drogowy ...
Zgłoś
Jokerd 2021-10-25, 12:38 4
Zgłoś
ellsworth 2021-10-25, 20:27
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem