Na polskich drogach bez zmian
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Polskie_Drogi napisał/a:
Na polskich drogach bez zmian
Stabilność zawsze coś.
A nawet się chyba poprawia bezpieczeństwo, w 5.20 to chyba najszybszy przyjazd karetki w historii kondominium.
"jak to jest być idiotą, powiedz mi" to trochę niefortunne pytanie w stronę pasażera...
dla mnie to już sie nudne robią te wszystkie wypadki wyglądają tak samo, tylko fury sie zmieniają
Przecież ten pieszy chciał wyłudzić kasę, rzucił się pod koła (0:45), a baba pyta czy ok.
1:10
Wyprzedzanie na przejściu dla pieszych, jazda środkiem pasa, niezachowanie szczególnej ostrożności
up to nic -jedzie w terenie zabudowanym około 110km/h. Ale sprawcą wypadku będzie osobówka (chore)Mam nadzieje że technicy drogowi przeanalizowali nagranie z jego kamery .
konto usunięte
2016-11-21, 22:02
Audi mistrz driftu, idiota książkowy.
MotoGdynia napisał/a:
1:10
Wyprzedzanie na przejściu dla pieszych, jazda środkiem pasa, niezachowanie szczególnej ostrożności
Doucz się motop🤬deczko bo w tym przypadku można wyprzedzać na przejściu dla pieszych. Szkoda że motor a nie kierujący ucierpiał.
@up
Bezpośrednio przed przejściem!
Akurat w tym wypadku można bo przejścia jest sterowane.
Oo w pierwszym ujęciu miałem nadzieję że zapoerdoli w ten gowniany most w Radomiu którego nie mogą oddać do użytku bo grozi zawaleniem
3:24 Ciekawe czyja będzie wina? Alfa chyba też zmieniała pas.
Btw. To chyba skrzyżowanie Wiślickiej z Andersa w Krakowie.
Akcja w 5:03 miszcz.