Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
saves 2016-12-27, 18:48
dashadow napisał/a:

no gratuluję, że w końcu do tego doszedłeś. w sumie to nie było trudne, biorąc pod uwagę że w stolicy jeżdżą kierowcy z całej Polski, ale i tak gratuluję wyczynu. mam nadzieję że nie bolało za bardzo.

Aleś ty k🤬a mądry... Czy na innych filmach widać tablice? Nie, bo są zamazane. Za to są filmiki "Po warszafce", "Po stolicy" i inne takie pierduły. Wk🤬ia mnie to, bo dlaczego nie ma "Po Pyrlandii" czy "Po Silesii"? O to mi chodzi. Pokazujcie choć same litery tablic!!!! a wtedy się okaże ile tej "warszafki" jest na filmach. Bo w domyśle, to "tak jeżdżą Warszawiacy".
PS. Nie ma słowa "warszafka".
Zgłoś
Emilian89 2016-12-27, 18:57
Zawsze mnie zastanawialo co ludzmi kieruje by takie gafy odwalac ale cóz jestesmy tylko ludzmi a wiekszosc Amebami
Zgłoś
Dżizas_kurde 2016-12-27, 20:18
Pierwszy filmik - terenówka..... brak ogumienia.... (tata gumy nie założył jak jego starą r🤬ał)
I taki debil wyjeżdża na droge zdziwiony.

1:06 - Przemyśl - skrzyżowanie 3go maja i grunwaldzkiej...
I wieśniak RSA

Cytat:

PS. Nie ma słowa "warszafka".

Jest Warszaffka

podpis użytkownika

==============================================
Zgłoś
Konto usunięte 2016-12-27, 21:19
teken napisał/a:

0:48 to k🤬a mistrz kierownicy, nie wiem co on chciał osiągnąć

Odszkodowanie.
Zgłoś
pistolero10 2016-12-27, 23:22
Banda tępych h🤬jów jeździ po polskich drogach...
Zgłoś
blub1 2016-12-28, 0:09 1
0:48 reakcja tak poj🤬a, że zabrałbym prawo jazdy...
Zgłoś
mackk84 2016-12-28, 14:52
5:20 - kołpak goni, żeby mu wp🤬lić
Zgłoś
stormtossed 2017-01-01, 23:10
Nie wiem czy ktoś to jeszcze zauważył, ale kilka razy, bezpośrednio przed zdarzeniem uwiecznionym na filmiku, słychać w radio reklamę EURO RTV AGD...

Czyżby to przyciągało wypadki? A może jest to jakiś podprogowy przekaz ogłupiający kierowców... SPISEK Media Marktu i Saturna...

Także tego, na drodze miejcie oczy.... i uszy otwarte, a jak usłyszycie tę reklamę, bądźcie czujni

Szerokości;)
Zgłoś