Prosta sprawa – to właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:57
Jak widać takie zdarzenia mają miejsce w całej Polsce, a nie tylko w "warszafce".
saves napisał/a:
Jak widać takie zdarzenia mają miejsce w całej Polsce, a nie tylko w "warszafce".
Zawsze miały, tylko teraz dzięki 500+ wieś zaczęło być stać na kamerki
saves napisał/a:
no gratuluję, że w końcu do tego doszedłeś. w sumie to nie było trudne, biorąc pod uwagę że w stolicy jeżdżą kierowcy z całej Polski, ale i tak gratuluję wyczynu. mam nadzieję że nie bolało za bardzo.
Polskie_Drogi napisał/a:
Prosta sprawa – to właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych
mało tego, mozemy także ich obrażać od tępych ciot i kurew
W 1:59 brakuje tylko tego debilnego dźwięku ze Śmiechu Warte, który występuje też w "oj jak boli, oj jak boli"
Polskie_Drogi napisał/a:
Ja najwięcej nauczyłem się z błędu tego konia z 1:40
P.S.
Co to za ograniczenie do 67?pierwsze pacze...
BlanX napisał/a:
Ja najwięcej nauczyłem się z błędu tego konia z 1:40
P.S.
Co to za ograniczenie do 67?pierwsze pacze...
67 odcinek.
Pierwsze filmiki z koniem włącznie to chyba tylko dlatego, by znaleźć się w serii PD 67
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie