To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:57
4:40 Kraków -Nowohucka i Klimeckiego, gdybym miał kamerę to dwa dzwony bym tam nagrał i kilka niebezpiecznych sytuacji. Nie wiem co tam jest nie tak na tym skręcie w lewo ale kierowcy tam głupieją, zwłaszcza ci z obcymi rejestracjami.
ire09 napisał/a:
4:40 Kraków -Nowohucka i Klimeckiego, gdybym miał kamerę to dwa dzwony bym tam nagrał i kilka niebezpiecznych sytuacji. Nie wiem co tam jest nie tak na tym skręcie w lewo ale kierowcy tam głupieją, zwłaszcza ci z obcymi rejestracjami.
Zgłupiał to kierowca wciskając gaz będąc na łuku ( pewnie myślał że motocyklem jedzie )
matrix1993 napisał/a:
1:15 i 2:15 to nie jest ten sam debil młody mistrz kierownicy ?
A mało to Punciaków po kraju jeździ? Coś musiało wypełnić niszę po Maluchu oprócz Srajczento
Widać że sporo osób oszczędza na zimówkach.
Uchwyt się zgadza, telefon raczej też. W obu przypadkach LG, auta też się zgadzają
matrix1993 napisał/a:
1:15 i 2:15 to nie jest ten sam debil młody mistrz kierownicy ?
Uchwyt się zgadza, telefon raczej też. W obu przypadkach LG, auta też się zgadzają
czy tylko mi wydaje się, jakby większość tych kierowców jeździła na łysych oponach?
trzeba byc naprawde kaleką zeby wpasc w poslizg na prostej drodze, w dodatku pzrednionapedowym autem...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie