To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:57
"niepowtarzalną okazję"??? przecież ta "okazja" powtarza się tu niemal codziennie!
Polskie_Drogi napisał/a:
To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych
i cisnąć z nich beke
Jakie ludzie w tych miastach to zwierzęta, ba zwierzęta to nawet sobie pomagają a tu? Wypadek a każdy udaje że nic nie widzi, u mnie na wsi to często coś się dzieje i ludzie od razu z domów wybiegają ratować. Ostatnio tir jechał i nie miał schowka na pasy pod naczepą zapiętego to mu Ojciec ręką machnął. Ehm
S.T.U_Cummins napisał/a:
Jakie ludzie w tych miastach to zwierzęta, ba zwierzęta to nawet sobie pomagają a tu? Wypadek a każdy udaje że nic nie widzi, u mnie na wsi to często coś się dzieje i ludzie od razu z domów wybiegają ratować. Ostatnio tir jechał i nie miał schowka na pasy pod naczepą zapiętego to mu Ojciec ręką machnął. Ehm
![]()
To pewnie jacyś ludzie ze wsi
1:15 i 2:15 to nie jest ten sam debil młody mistrz kierownicy ?
W 6:00 zajebistego prostaka słychać. Jak można w ogóle takiego snopka do samochodu wpuścić.
tranzystor napisał/a:
W 6:00 zajebistego prostaka słychać. Jak można w ogóle takiego snopka do samochodu wpuścić.
To Jessica, mistrzyni kierownicy
Najlepsza na końcu Karyna,która uzbierała na samochód dzięki funduszom 500+
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie