Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:07
mygyry 2017-06-15, 11:35 7
Dobrze, że spryciarz w 1:30 się zatrzymał...
Zgłoś
hellbwoi 2017-06-15, 11:41 1
90% już była solo lub w składankach, słaba kompilacja.
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-15, 12:17
Ciekawe czy inne uprawnienia też można w czipsach znaleźć
Zgłoś
b0r000 2017-06-15, 13:47 3
2:24
Nie jestem pewien tej sytuacji ale chyba wyjątkowo kierowca AUDI nie jest winny
Zgłoś
sakosa 2017-06-15, 13:57 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Essent 2017-06-15, 15:03 1
Cenzura na ryje a na tablice już nie
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-15, 15:35
@b0r000
Kierowca audi jest winny nie ustąpienia pierwszeństwa jeśli tylko nagrywający jest na drodze głównej a audi wyjeżdża z podporządkowanej, a wszystko na to wskazuje (po lewej auta stoją przed znakiem "ustąp").
Zgłoś
MoonBlaze 2017-06-15, 16:25 8
1:30 - typowy przykład idioty, który zamiast manewrować i ratować się, trąbi jak powalony... Jak się tak ogląda to większość sytuacji jest do ogarnięcia i wybrnięcia, tylko głąby zamiast omijać/ratować/wyprowadzać samochód to trąbią. Mi nigdy w życiu w podobnych sytuacjach nie przyszło do głowy jako pierwsze żeby trąbić...
Zgłoś
BigDaddyD 2017-06-15, 16:36
MoonBlaze napisał/a:

1:30 - typowy przykład idioty, który zamiast manewrować i ratować się, trąbi jak powalony... Jak się tak ogląda to większość sytuacji jest do ogarnięcia i wybrnięcia, tylko głąby zamiast omijać/ratować/wyprowadzać samochód to trąbią. Mi nigdy w życiu w podobnych sytuacjach nie przyszło do głowy jako pierwsze żeby trąbić...

"Co jest?!?" po głosie słychać, że Janusz poczuł się urażony i w związku z tym musi teraz całemu światu pokazać, że miał pierwszeństwo na drodze.
Zgłoś
waloos 2017-06-15, 18:21 2
2:24 - Moim zdaniem Audi jest niewinne. Owszem, gdyby dojechali na skrzyżowanie równocześnie to nagrywający miałby pierwszeństwo, ale Audi znajduje się na skrzyżowaniu dużo wcześniej niż nagrywający. Nagrywający mając znak ustąpienie pierwszeństwa, powinien zwolnić i upewnić się, że ma możliwość kontynuowania jazdy.
Audio już na skrzyżowaniu było, więc nie widzę żadnej jego winy.

Jestem ciekaw jak się sprawa rozwiązała, ale jak dla mnie to nagrywający mógł dostać mandacik.
Zgłoś
białywęgorz 2017-06-15, 18:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-15, 20:04
Zgłoś
hellbwoi 2017-06-15, 23:06
Zgłoś
Kaszysz 2017-06-15, 23:42
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem