Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:07
konto usunięte 2017-07-06, 12:04 2
3:37

jak by miał ktoś wątpliwości to poszkodowany jest ten co chciał zjechać z ronda ponieważ idiota nie ustąpił mu pierwszeństwa przejazdu na skrzyżowaniu dobrze że nagrał to kolega bo ciężko udowodnić coś takiego policji
Zgłoś
Zadi_ 2017-07-06, 12:19
Ciekawy odcinek. Na końcu szacun dla motopi..cyklisty
Zgłoś
Pilotn22 2017-07-06, 12:40 52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-07-06, 12:58
@up ale tam nie ma wyznaczonych pasów czyli jest 1 szeeeeroki i to cordoba wpieprzyła się na ten pas.

Edit: faktycznie przeanalizowałem nagranie jeszcze raz i są 2 pasy na rondzie: Kierowca Suva to trochę ameba bo powinien wcześniej zmienić pas i w ów czas była by pełna wina pana z Cordoby...
Zgłoś
kokos_123 2017-07-06, 13:04 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tafariel 2017-07-06, 13:28 4
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-06, 14:03 2
Zgłoś
Pilotn22 2017-07-06, 14:23 29
Zgłoś
kokos_123 2017-07-06, 15:16 3
spokojnie, Emil_Ja_Placze to troll i to dość widoczny, przecież nie ma takich debili.
Zgłoś
waloos 2017-07-06, 15:20
@Emil ale ten twój film zakłada jedną głupotę - tzn, że na rondzie dwupasmowym samochód wjeżdżający zawsze przepuszcza wszystkich z lewej strony.
Przy takim czymś, owszem na zewnętrznym pasie powinny zawsze być samochody które skręcają w prawo lub jadą na wprost na rondzie. Niestety gdyby tak jeździć to w miastach byłyby jeszcze większe korki.
Jak jest miejsce na jednym pasie to ludzie się ładują tak czy siak, efekt jest taki, że Ty możesz jechać w lewo na rondzie i obok ciebie na pasie zewnętrznym będzie ktoś kto wjechał ulicę wcześniej i jedzie na wprost - co wg filmiku jest poprawne.

Jeżdżąc na tych rondach ludzie powinni sobie zapamiętać, że Ci którzy zmieniają pas mają uważać i ustępować pierwszeństwa - wtedy nie będzie żadnych niespodzianek.
Zgłoś
mam_kompa 2017-07-06, 16:08
karny kuktas za rozmycia obrazu
Zgłoś
Sonal 2017-07-06, 16:34
Emilem-debilem proszę nie przejmować. Przejrzałem jego posty w tematach dotyczących motoryzacji i w każdym wali trollingiem.
Zgłoś
Takafura 2017-07-06, 16:36
Kwintesencja w ramach utrwalenia:
"Pamiętajmy jak należy zjeżdżać na prawy pas na rondzie. Przede wszystkim musimy upewnić się, że nikomu nie zajedziemy drogi ani nie spowodujemy kolizji. To my zmieniamy pas więc naszym obowiązkiem jest ustąpić pierwszeństwa"
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-06, 16:41
Patrząc na pogodę w pierwszym filmie to wydaje mi się, że zdarzenie miało miejsce w ostatni weekend koło Kołobrzegu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem