podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/1:27 z prawego kondonie w lewo?
Jak mnie tacy wqrwiają![]()
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Dobrze wiem że tak można. Takie ronda to złoto na odszkodowania. Co nie zmienia faktu że przez taką jazdę, na bardziej uczesczanych rondach robią się korki i to przy okazji wk🤬ia.
Że Ty nie masz prawka to inna sprawa zrobiłem tyle kilometrów w zeszłym roku co ty za fajerą i na miejscu pasażera w życiu nie zrobiłeś. (dlatego taka jazda mnie wk🤬ia.)
Uważam konflikt za zakończony 3maj się!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Chyba najbardziej to mnie wk🤬iają te patusy słuchające na maksa ich j🤬ego rapu z jakże ambitnymi tekstami. I tak, k🤬a, każdy słuchający rapu to z🤬b emocjonalny i radzę się z tym pogodzić.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Dobrze wiem że tak można. Takie ronda to złoto na odszkodowania. Co nie zmienia faktu że przez taką jazdę, na bardziej uczesczanych rondach robią się korki i to przy okazji wk🤬ia.
Że Ty nie masz prawka to inna sprawa zrobiłem tyle kilometrów w zeszłym roku co ty za fajerą i na miejscu pasażera w życiu nie zrobiłeś. (dlatego taka jazda mnie wk🤬ia.)
Uważam konflikt za zakończony 3maj się!
4:30 ktoś wyjaśni co tam się stało? Wydaje mi się że nagrywający debil skręcił z nieprawidłowego pasa.