Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Polskie efekty specjalne V3!
pierdyl • 2025-07-30, 20:17
Witam sadoli!
Kilka lat temu przedstawiałem wam dwa tematy związane z moimi filmowymi efektami specjalnymi:
sadol.pl/polskie-efekty-specjalne-vt353625.htm
sadol.pl/polskie-efekty-specjalne-v2-vt446391.htm
Nic sadolowego (chociaż w nowym reelu jest kilka mocnych scen), Jako że po latach nadal zajmuje się tym, co zawsze, a z wami się także nie rozdzieliłem, a tamte dwa tematy się przyjęły, pomyślałem, że i mój trzeci showreel się nada. Jak się nie spodoba to do pieca, a jak tak to zapraszam na polskie efekty specjalne, wykonane przeze mnie, czyli przez sadola Pierdyla

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Karaczanx 2025-07-30, 22:46 4
Zgłoś
zenek2222 2025-07-30, 22:50 2
AI i tak cię niedługo przegoni
Zgłoś
PeterZimmerman 2025-07-30, 23:02 3
Bardzo mi się podoba!
Zgłoś
viking19 2025-07-30, 23:07 3
pierdyl napisał/a:

Witam sadoli!
Kilka lat temu przedstawiałem wam dwa tematy związane z moimi filmowymi efektami specjalnymi:
Nic sadolowego (chociaż w nowym reelu jest kilka mocnych scen), Jako że po latach nadal zajmuje się tym, co zawsze, a z wami się także nie rozdzieliłem, a tamte dwa tematy się przyjęły, pomyślałem, że i mój trzeci showreel się nada. Jak się nie spodoba to do pieca, a jak tak to zapraszam na polskie efekty specjalne, wykonane przeze mnie, czyli przez sadola Pierdyla

ty, fajne to kurde balans.
i muzyczka też kozak.
Zgłoś
Qcaracha Wczoraj 0:00 1
Fantastyczne i osobliwe. Tak, Super.
Zgłoś
Palikuty Wczoraj 0:00 2
Za spitfajera zawsze propsy. Szczególnie jeśli ma kod RF.
Tylko nie wiem kiedy 303 dywizjon atakował wrogie pancerniki?
Zgłoś
Wojak88 Wczoraj 0:32 1
O! Dla Adama Von Blendera robisz?

podpis użytkownika

Nigga Nigga Boom Boom
Zgłoś
Natel Wczoraj 0:57
To sadol czy jakis wykop?
Zgłoś
vladok Wczoraj 5:07 1
Panie, toż to można ślizgacze kręcić bez wychodzenia z piwnicy😳 Fest dobre to mosz👍🏻
Zgłoś
Czaker Wczoraj 6:34 1
Niedługo robotę zabierze Ciai i będziesz musiał znaleźć sobie inne zajęcie.
Zgłoś
pierdyl Wczoraj 7:27
Palikuty napisał/a:

Za spitfajera zawsze propsy. Szczególnie jeśli ma kod RF.
Tylko nie wiem kiedy 303 dywizjon atakował wrogie pancerniki?

No właśnie chyba nie atakował Taki wymysł, że miał być spitfire i miały być pancerniki

Wojak88 napisał/a:

O! Dla Adama Von Blendera robisz?

Od kilku lat, wszystkie efekty w jego filmach.

Czaker napisał/a:

Niedługo robotę zabierze Ciai i będziesz musiał znaleźć sobie inne zajęcie.

Słaba perspektywa, ale prawdziwa.
Zgłoś
Artanis02 Wczoraj 8:02 1
Bardzo spoko, ale jeśli chodzi o eksplozje to dobrze byłoby mocniej wzorować się na prawdziwych wybuchach. Rzadko kiedy (lub nigdy) eksplozja wyrzuca płomień w taki sposób jak na 1:02, chociaż rozumiem fantastykę i spektakl takich wybuchów. Lot smoka jest natomiast trochę sztywny, brakuje ciężaru i środka masy. To tylko moja konstruktywna krytyka, poza tym - zajebiste efekty.
Zgłoś
Janek15 Wczoraj 8:15 1
Extra piwko dla Ciebie
Zgłoś
inzGamon Wczoraj 8:23
Średnie…
…takie na 30% wg mnie.
Zgłoś
parapsychol Wczoraj 8:40 1
czy dalbys rade zrobic oblezenie zamku krzyzackiego w Malborku ale ze smokami
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem