Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witam sadoli!
Kilka lat temu przedstawiałem wam dwa tematy związane z moimi filmowymi efektami specjalnymi:
sadol.pl/polskie-efekty-specjalne-vt353625.htm
sadol.pl/polskie-efekty-specjalne-v2-vt446391.htm
Nic sadolowego (chociaż w nowym reelu jest kilka mocnych scen), Jako że po latach nadal zajmuje się tym, co zawsze, a z wami się także nie rozdzieliłem, a tamte dwa tematy się przyjęły, pomyślałem, że i mój trzeci showreel się nada. Jak się nie spodoba to do pieca, a jak tak to zapraszam na polskie efekty specjalne, wykonane przeze mnie, czyli przez sadola Pierdyla

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolobolo Wczoraj 20:29 15
Mordeczko zimne piwko leci. Dobra robota
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 20:29 9
Podoba się mnie 💪
Zgłoś
domel112233 Wczoraj 20:32 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kaziuzlasu Wczoraj 20:43 6
I muza zajebista
Zgłoś
Kutasorożec Wczoraj 20:45 5
Zajebiste, bardzo dobra robota.
Zgłoś
nocnik Wczoraj 20:58 7
Aż się zalogowałem żeby te piwko dać. Tak trzymać
Zgłoś
Raaaf Wczoraj 21:10 2
Zajebiste🤘👍
Zgłoś
Kotvitz Wczoraj 21:29 3
Mega, zrób coś do WH40k please
Zgłoś
kaziolord Wczoraj 21:53 6
Bardzo fajne ale już niedługo takie coś po wpisaniu tekstu do AI - szkoda was troszkę
Zgłoś
Lee225 Wczoraj 22:00 3
@pierdyl Efekty lepsze niż w niejednym zagranicznym filmie katastroficznym jeśli chodzi o efekty eksplozji, ognia. Na jakiej jednostce pracujesz ( procesor, karta graficzna i ilość pamięci ram)?
Zgłoś
pierdyl Wczoraj 22:07 11
nocnik napisał/a:

Aż się zalogowałem żeby te piwko dać. Tak trzymać

Szanuje i dziękuję! Podobnie jak całej reszcie!

[ Dodano: 2025-07-30, 22:08 ]
kaziolord napisał/a:

Bardzo fajne ale już niedługo takie coś po wpisaniu tekstu do AI - szkoda was troszkę

Niestety, taka jest smutna prawda i taka nasza smutna przyszłość. Dobrze, że jeszcze w budowlankę umiem

[ Dodano: 2025-07-30, 22:11 ]
Lee225 napisał/a:

@ Efekty lepsze niż w niejednym zagranicznym filmie katastroficznym jeśli chodzi o efekty eksplozji, ognia. Na jakiej jednostce pracujesz ( procesor, karta graficzna i ilość pamięci ram)?

Dzięki. Ogólnie to aktualna jednostka to 128 GB Ramu, RTX 3090, Ryzen 3090. Dość leciwy sprzęt, ale jeszcze daje radę, jak na to ile go męczę.
Zgłoś
soten86 Wczoraj 22:20 3
pierdyl napisał/a:

Szanuje i dziękuję! Podobnie jak całej reszcie!
Niestety, taka jest smutna prawda i taka nasza smutna przyszłość. Dobrze, że jeszcze w budowlankę umiem
Dzięki. Ogólnie to aktualna jednostka to 128 GB Ramu, RTX 3090, Ryzen 3090. Dość leciwy sprzęt, ale jeszcze daje radę, jak na to ile go męczę.

Na szczęście roboty długo za nas budowlanki nie zrobią jesteśmy bezpieczni do śmierci.
Zgłoś
majkel1615 Wczoraj 22:27 3
Dobre, bo polskie! Łap piwko!
Zgłoś
85mally Wczoraj 22:35 3
Panie , super robota💪
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem