Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
Polskie "keke challenge"
konto usunięte • 2018-07-30, 11:40
K🤬a jakże mi wstyd za takiego dzbana i to jeszcze na oczach jakiegoś turysty z zagranicy

(jak ktoś nie wie to wyzwanie "keke" polega na wysiadaniu z samochodu w trakcie jazdy i tańczenie do jakiejś murzyńskiej muzyki będąc nagrywanym ze środka)

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-07-30, 11:45 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Boingu 2018-07-30, 12:03 6
No dobra, ale dlaczego ci wstyd przed tym kierowcą z zagranicy? Przecież nic tylko czuć dumę! Powyższy materiał jest doskonałym dowodem na to, że nasze społeczeństwo jest na bieżąco z zachodnimi trendami. Mnie taki rozwój cieszy.
Zgłoś
Halman 2018-07-30, 12:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lm65 2018-07-30, 12:16 16
Zgłoś
nowynick 2018-07-30, 12:43 1
Nie rozumiem idei tych challengów. No może z tym ice bucket był jakiś pożytek, ale pozostałe? To się podpalą, to wiesząją, to tańczą przy jadącym samochodzie. Chcą być oryginalni a robią to samo co wszyscy inni? Toć to trochę bez sensu...
Zgłoś
maniekboy 2018-07-30, 13:41 2
mam nadzieje, ze przyjdzie moda na challenge polegajacy na skoku z min 8 pietra na beton. Najlepiej na głowke - tak dla pewności.
Zgłoś
idejakprzecinak 2018-07-30, 14:10 1
Ludzkość pobłądziła...
Zgłoś
Arathnmor 2018-07-30, 14:53 1
Bez internetowych challengów ominęło by nas parę interesujących filmików. A i ziemi często lżej, że kolejnego debila nosić nie musi.
Zgłoś
Wiewór 2018-07-30, 15:08
Przypadkiem wcisnął na padzie kwadrat i mu postać wyskoczyła w trakcie jazdy z auta. Mi też się często mylą przyciski w GTA.
Zgłoś
traf 2018-07-30, 15:15
tak się drogie dzieci konczy pajacowanie
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2018-07-30, 15:28
Zgłoś
spoons 2018-07-30, 15:29 4
Zgłoś
kolosasz 2018-07-30, 16:24
Szkalowanie Polski
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-07-30, 16:59
Czyli jednak jest to światowa moda. Cóż, jako sadol to nawet się ciesze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem