📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:56

Niby ignorantami i cymbałami przejmowac sie nie powinno ale o swoje dobre imię dbać powinniśmy. Tym bardziej, że ta publikuje w poczytnych periodykach. Internet widać jest dobrym narzędziem do walki z szerzeniem ciemnoty. Dobra akcja.

Jeśli mamy zrobić co trzeba, to zapraszam na facebookowy event "Tango down: www.debbieschlussel.com".
Każdy kto ma podstawową umiejętność obsługi internetu jest mile widziany.
Każdy kto ma podstawową umiejętność obsługi internetu jest mile widziany.

@ Ja-ah-qu-ub-el
Napisałeś całkiem długiego posta, a wydaje się, że nie napisałeś właściwie NIC.
Przecież ty nie podałeś nawet jednego konkretu na potwierdzenie którejkolwiek z twych tez! Tak właśnie prowadziło się dyskusje w twej znienawidzonej "bolszewii": "Zachód jest zły, bo jest imperialistyczny!".
Lepiej już milczeć, niż mówić samemu nie wiedząc co. W pierwszym przypadku można byłoby jeszcze nazwać cię człowiekiem, w drugim - tylko gadającym ptakiem, który nie jest w stanie posilić się na analizowanie posłyszanego wcześniej truizmu.
Napisałeś całkiem długiego posta, a wydaje się, że nie napisałeś właściwie NIC.
Przecież ty nie podałeś nawet jednego konkretu na potwierdzenie którejkolwiek z twych tez! Tak właśnie prowadziło się dyskusje w twej znienawidzonej "bolszewii": "Zachód jest zły, bo jest imperialistyczny!".
Lepiej już milczeć, niż mówić samemu nie wiedząc co. W pierwszym przypadku można byłoby jeszcze nazwać cię człowiekiem, w drugim - tylko gadającym ptakiem, który nie jest w stanie posilić się na analizowanie posłyszanego wcześniej truizmu.

@dionizodoros
Żartujesz, prawda?
Tak, żartujesz, właśnie przeczytałem, że pentagon też został zaatakowany
Żartujesz, prawda?
Tak, żartujesz, właśnie przeczytałem, że pentagon też został zaatakowany

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie