👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Filmik promocyjny grający na emocjach, teraz wszyscy chcą być żołnierzami!
nie
nie

W 1939 roku Polacy też się podniecali jacy to są "silni zwarci i gotowi". I jak to się skończyło? Dzisiaj Białoruś podbiłaby nas w trzy tygodnie.

G.R.O.M. to elita,a ludzie(Polacy) sie SWATEM jarają
źródło : /watch?v=rMbxTb5KwUU
muzyka : HUNGRY Rob Bailey
źródło : /watch?v=rMbxTb5KwUU
muzyka : HUNGRY Rob Bailey
~ ll_Mario_ll
GROM to trochę za dużo
Lecz AT chętnie by się chciało być
GROM to trochę za dużo

To film z akcji GROM gdzie to Maciaszek z Rojem taplali się w głowie z bandą przyjebów z yt.

Mamy najlepszych żołnierzy , szkoda , tylko , że kraj został rozbrojony przez parszywe czerwone sku*ysyny rządzące. Mamy genialnych ludzi , lecz sprzętu brak.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie