Niedawno żona rodziła w szpitalu, po porodzie z łóżka do łazienki przechodziła na boso nie myśląc o tym jak czysta jest podłoga w jej sali w której leżały 3 kobiety w 2 osobowym pokoju mniejsza o to - Na zdjęciu ukazana jest pięta już po zdjęciu i oczyszczeniu z chorego naskórka
To mój pierwszy post który nie miał na celu ośmieszenia, znieważenia ani pod żadnym pozorem obrażenia naszej kochanej służby zdrowia tylko ostrzeżenie przed tym żeby patrzeć po czym chodzimy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żeby w Polsce iść do szpitala, to trzeba być zdrowym...
konto usunięte
2013-08-15, 13:09
twoja żona ma nogę jak prosiak nic dziwnego że tak wygląda bez urazy
konto usunięte
2013-08-15, 13:13
Bez urazy, ale gdybyś nie napisał, że to pięta, nie domyśliłbym się.
zonk
2013-08-15, 13:21
Ale to akurat nie jest wina polskiego szpitala. Wbrew pozorom szpital jest zbiorowiskiem bakterii itd. w końcu tyle chorych co tam leży.
Lizanie stóp musi poczekać
patrząc na owłosienie nogi i jej grubosć wnioskuje ze Twoja żona ma gdzies ok 50 lat ,wiec domniemam ze jestes weteranem sadola hahaha
krisman1981 napisał/a:
twoja żona ma nogę jak prosiak nic dziwnego że tak wygląda bez urazy
Skoro napisał że rodziła to wnioskuję że była w ciąży.A w tym stanie wiadomo że z nogami nie jest najlepiej puchną itp. Być może jakbyś zobaczył te stopy 2-3 miesiące po porodzie kopara by ci opadła.Być może.
konto usunięte
2013-08-15, 13:37
Ale gira!
konto usunięte
2013-08-15, 13:50
to co ona pieta rodzila ?
konto usunięte
2013-08-15, 14:24
a jak tam kabat? zdrowy?
konto usunięte
2013-08-15, 14:40
Zawsze mnie ciekawiło co to są takie małę białe kropki często występują właśnie na stopach , jak ktoś wie i napisze będę wdzięczny