Zapraszam do przeczytania o tym jak nasz "kochany" związek socjalistycznych republik unii europejskiej zrujnuje polskich przedsiębiorców.
artykuł ze strony dziennik.pl
Konto usunięte
2013-12-30, 17:14
Polacy zaczną sprzedawac tak jak "dopalacze", talizmany, odświeżacze do powietrza itd

haha głupie tępe c🤬je

wszystkiego zakażą pedały p🤬lone,
Konto usunięte
2013-12-30, 17:16
Zanim Ukraińcy wywalczą sobie dostęp do Unii to po niej już śladu nie będzie.
Konto usunięte
2013-12-30, 17:19
Urosnie w sile nielegalny handel... kielbasa....
Konto usunięte
2013-12-30, 17:50
Cytat:
Niedługo nie będzie można się k🤬a wysrać normalnie, bo nasze gówno będzie zawierało za dużo czegoś tam i zanieczyści środowisko.
Ludzie z South Park już przewidzieli takie rzeczy:
Konto usunięte
2013-12-30, 17:51
Nie od dziś wiadomo, że polskie lokalne masarnie podbijają świat. Niemieccy producenci plastikowego gówna poczuli się zagrożeni, poprosili koleżków w Brukselce o pomoc -- i teraz kolejna obiecująca gałąź polskiej gospodarki idzie do pieca. Trzeba szybko założyć partię humanistów -- tylko my możemy uratować Polskę przed paranoją.
@up partię czego? Humanistów? A co Wy k🤬a będziecie w sejmie wierszyki interpretować czy jak?
Konto usunięte
2013-12-30, 18:20
Rozwińcie tekst. Przeczytajcie ostatni akapit. Wniosek: Polscy przedsiębiorcy wolą produkować byle co, zamiast zainwestować w technologie, które za granicą są już normą. Potem się dziwicie, że we wszystkim jesteśmy 20 lat do tyłu.
jarcruci napisał/a:
Rozwińcie tekst. Przeczytajcie ostatni akapit. Wniosek: Polscy przedsiębiorcy wolą produkować byle co, zamiast zainwestować w technologie, które za granicą są już normą. Potem się dziwicie, że we wszystkim jesteśmy 20 lat do tyłu.
To nie jest produkowanie byle czego, tylko k🤬a standardowa metoda wędzenia którą od setek lat znany, używamy, kochamy i jakoś nie umieramy masowo...
I to nie my jesteśmy do tyłu, tylko tych pacanów na zachodzie pop🤬liło już do reszty od chęci regulowania wszystkiego co się da. Jak oni chcą jeść coś co ma z góry ustalone chemiczne właściwości co do ilości moli danego związku to niech wp🤬lają pożywki dla bakterii/drożdży a od nas się odczepią...
Konto usunięte
2013-12-30, 18:33
Chcieliśmy unii, to mamy unię. Zawsze te c🤬jki biorą się za przepisy przeciwko Polsce i jeszcze na to idzie kasa podatników.
A co do niemieckiej kiełby - to papier z kartonem zalanym olejem silnikowym, ścierwo totalne (próbowałem takiego shitu w Norddeich).
K🤬a nasza służba zdrowia też raczej wymogów nie spełnia i jakoś nikt jej nie zamyka ;(
Konto usunięte
2013-12-30, 19:31
Jak się wszyscy spinacie, jakby wam samolot z rządem ostrzelali. Te przepisy są dla waszego dobra. Checie zdrowiej jeść, czy umrzeć na raka? Chcecie, żeby każdy producent wędlin bezkarnie był drugim sokołowem (celowo z małej litery), czy żeby takich trujących sk🤬ysynów zamykano w c🤬j?
@up dla naszego dobra? jak banda ignorantów z UE może wiedzieć lepiej ode mnie co jest dobre dla mnie i moich dzieci? Poza tym nie będę jadł niemieckiej tektury zwanej wurst bo tacy jak ty ulegają unijnej propagandzie i boją się własnego cienia.
Jakiś niemiec czy inny majętny zainwestował w technologię wędzenia chemią zamiast dymem, to teraz kolesie z parlamentu europejskiego pomagają swojemu ziomowi na tym zarobić. Proste. Cała unia tak działa. Na tym ich socjalizmie zarabiaja ci co mają zarobić. To samo jest ekoterroryzmem i cała śmierdzącą UE
Konto usunięte
2013-12-30, 19:42
a jeszcze wczoraj w wiadomościach pieprzyli, że gdzieś na zachodzie tak się zajadają naszymi kiełbachami, ze postanowili sami produkować według polskiej receptury.
Oczywiście polscy przedsiębiorcy na tym tracą, ale nie k🤬a jakiś c🤬j z sejmu skomentował to tak:
"Możemy byś dumni, że nasze wyroby tak smakują innym."
I jak my mamy utrzymać ( jużnie mówie nawet o wzroście) gospodarkę , jak wszędzie nas r🤬ają a my się z tego cieszymy jeszcze.
A teraz jeszcze to.... Ktoś poczuł dobry interes w kiełbasie. I dawaj... otworzyć fabryki na zachodzie a nasz pozamykać pod jakimś unijnym p🤬leniem.
Mamy przej🤬e ;/
Konto usunięte
2013-12-30, 20:05
więc koniec zajadania się. Na dobre jedzonko trzeba będzie jeździć za granicę UE. Już teraz proponuje zająć się przebranżawianiem z produkcji wędlin na turystykę wędliniarską.
A tak ogólnie to trzeba zrobić jak z oscypkami i całą Polskę objąć rejonem ręcznie wyrabianych kiełbas które nie musza trzymać przepisów UE jako rękodzieło domowe
Ja tam sie nie znam, ale nie mozna by tego podciagnanc pod wyroby regionalne czy jakostak? To samo co oscypki. Mogliby wtedy pewnie wp🤬lac w kielbasy nawet gumowe weze i moze by przeszlo.