Zapraszam do przeczytania o tym jak nasz "kochany" związek socjalistycznych republik unii europejskiej zrujnuje polskich przedsiębiorców.
artykuł ze strony dziennik.pl
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-30, 17:14
konto usunięte
2013-12-30, 17:16
Zanim Ukraińcy wywalczą sobie dostęp do Unii to po niej już śladu nie będzie.
konto usunięte
2013-12-30, 17:19
Urosnie w sile nielegalny handel... kielbasa....
konto usunięte
2013-12-30, 17:50
konto usunięte
2013-12-30, 17:51
Nie od dziś wiadomo, że polskie lokalne masarnie podbijają świat. Niemieccy producenci plastikowego gówna poczuli się zagrożeni, poprosili koleżków w Brukselce o pomoc -- i teraz kolejna obiecująca gałąź polskiej gospodarki idzie do pieca. Trzeba szybko założyć partię humanistów -- tylko my możemy uratować Polskę przed paranoją.
konto usunięte
2013-12-30, 18:20
Rozwińcie tekst. Przeczytajcie ostatni akapit. Wniosek: Polscy przedsiębiorcy wolą produkować byle co, zamiast zainwestować w technologie, które za granicą są już normą. Potem się dziwicie, że we wszystkim jesteśmy 20 lat do tyłu.
konto usunięte
2013-12-30, 18:33
konto usunięte
2013-12-30, 19:31
@up dla naszego dobra? jak banda ignorantów z UE może wiedzieć lepiej ode mnie co jest dobre dla mnie i moich dzieci? Poza tym nie będę jadł niemieckiej tektury zwanej wurst bo tacy jak ty ulegają unijnej propagandzie i boją się własnego cienia.
Jakiś niemiec czy inny majętny zainwestował w technologię wędzenia chemią zamiast dymem, to teraz kolesie z parlamentu europejskiego pomagają swojemu ziomowi na tym zarobić. Proste. Cała unia tak działa. Na tym ich socjalizmie zarabiaja ci co mają zarobić. To samo jest ekoterroryzmem i cała śmierdzącą UE
konto usunięte
2013-12-30, 19:42
konto usunięte
2013-12-30, 20:05
więc koniec zajadania się. Na dobre jedzonko trzeba będzie jeździć za granicę UE. Już teraz proponuje zająć się przebranżawianiem z produkcji wędlin na turystykę wędliniarską.
A tak ogólnie to trzeba zrobić jak z oscypkami i całą Polskę objąć rejonem ręcznie wyrabianych kiełbas które nie musza trzymać przepisów UE jako rękodzieło domowe