Zapraszam do przeczytania o tym jak nasz "kochany" związek socjalistycznych republik unii europejskiej zrujnuje polskich przedsiębiorców.
artykuł ze strony dziennik.pl
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak zwykle afera z niczego. Sezon ogórkowy i pismaki nie mają o czym pisać. Jak wchodziliśmy do UE to też płakali, że znikną ogórki kiszone, oscypki itp. Zniknęły? No właśnie. Zluzować poślady. Lepiej niech ci tak płaczący producenci powiedzą jak na prawdę "wędzą" te kiełbasy.
Chcieliscie Unie ? Macie Unie.. Od poczatku bylem przeciwny, a każdy wyzywał mnie od zacofanych jełopów. Teraz nikt nie chce się przyznac, że był za...
konto usunięte
2013-12-30, 21:06
@tekkit Też opowiadałem się przeciw unii, śmiali się ze mnie. Teraz zrozumieli i zdanie zmienili. Śmieje się z nich tyle, że przez łzy, bo już nie ma odwrotu.
konto usunięte
2013-12-30, 22:08
Jak długo czekać na rozróbę tego chorego systemu?
konto usunięte
2013-12-31, 1:12
Już widzę, jak będzie można kupić dobrą kiełbę u gospodarza na wsi , który będzie odsprzedawał dajmy na to.... Za 500 zł/kg :p
Gdyby takie normy obowiązywały 60 lat temu holocaust w ogóle nie byłby mozliwy
Jasne, przez tyle wieków tradycja wędzenia przetrwała w naszym kraju i jakoś było wszystko ok a teraz nagle zauważyli, że są substancje smoliste i wędzenie przy użyciu drewna nie jest zdrowe - ależ idioci są w tej zasranej unii... Jak sobie chcą to niech sobie jedzą kiełbasę z gówna a od naszych tradycyjnych wyrobów niech się odpierdzielą.