Do starć protestujących rolników z policją doszło gdy Ci pierwsi wdarli się na teren sejmu. W stronę policji poleciały jajka, kamienie i kostka brukowa, policjanci odpowiedzieli gazem łzawiącym i granatami hukowymi. Kilkanaście osób zostało zatrzymanych.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ha,ha,ha chamy zbuntowane.
ZOMO Tuska teraz, ZOMO PISu za celebryty zarazka - jeden pies. Czas przejrzeć na oczy. Zmiana władzy nic nie wnosi bo każdy rząd realizuje odgórne wytyczne. Czas na pozbycie się władzy - do niczego nie są nam potrzebni., demokracja to iluzja.
Wysłali swoich ludzi tych od budki pod amasadą, żeby zrobić burdę i rozgonić demonstrację. Ludzie tęsknili za strzelaniem gumowymi kulami, gazem i armatkami wodnymi. Żal mi tylko tych ludzi, którzy mają pamięć gorszą od ameby ...
spike2222 napisał/a:
Raczej to pokazuje klase wyborców. Jak był czarny protest, to ludzie kulturalnie szli w tłumie, co najwyżej jakieś pojedyńcze przypadki "wykroczeń". a tu? Hołota, to mało i delikatnie powiedziane.
Z tą złotą rybką, to chłop trafił w dziesiątkę. Coś Ci mówi nazwisko lempart? Przecież te czarne marsze to był rynsztok, atakowanie budynków kościelnych i same przekleństwa.
smc
2024-03-06, 21:04
KomornikSądowy napisał/a:
Elegancko, króciutko z tymi rolnikami, Policja świetnie wykonała swoją robotę. Jeśli jest tu jakiś sadol policjant, szacun dla waszej pracy i że musicie się z tymi idiotami użerać.
Dziękujemy.
Autor kłamie. To policja zaczeła. Dyktator her tusk wrócił do władzy i kostka powróciła (8lat jej nie było) , jest gaz nakaz pacyfikowania i tylko strzelania zabrakło, to po wyborach.
Ja tam nie popieram rolników. Oni są taką grupą która dostaje liczne dotacje, pomoc rządu czy za czasów PiS i PO były i są. Mieszkania na wynajem teraz w granicach 3500-4000 zl. Zwykła rodzina pracująca za najniższą krajową niedługo skończy na moście. I co? Chodzimy strajkować, blokujemy ulice i blokujemy ulice by ludzie pracujący nie mogli wrócić z pracy? NIE. Dziś widziałem wywiad typa od rolników gdzie mówi, że nie chce by Unia i rząd kontrolowało fermy futrzarskie bo to ich sprawa. Nóż w kieszeni się otwiera. Wolę już sam hodować niektóre warzywa, a resztę kupować zza granicy niż wspierać ludzi, którzy wyżej srają niz dupę mają.