To jest największy dramat Niemiec. Niejasna jest dla mnie rola Angeli Merkel w tym wszystkim. Ona była za energią atomową, ale potem zmieniła front. I jasne, Fukushima, nastroje. Ale moim zdaniem są przesłanki do tego żeby podejrzewać ją o działanie przeciw interesowi Niemiec. Pochodzi ona ze wschodniej części kraju, zdobywając wysokie role społeczne gdy nie małe wpływy miał tam ZSRR. Bez wątpienia - w czasie przewodzenia krajem - dążyła do ścisłej współpracy z rosją (szlakiem Schrödera). No i właśnie... Czy czasem tu nie jest pies pogrzebany? Zieloni i ich wpływ na odejście od atomu mogą być tylko ciekawą wymówką dla mas.
A Schroeder wciąż ma mocną pozycję w SPD, co też sporo mówi o tej partii. Chcieli go wyj🤬 za jawnie prorosyjskie komentarze po ruskiej inwazji na Ukrainę, ale nie dali rady, wciąż jest członkiem. Ogólnie, z niemieckich partii, SPD zawsze prowadziła najbardziej szkodliwą wobec całej wschodniej Europy politykę, bo psujemy im interesy z Kacapią. AfD nie liczę, bo nigdy nie mieli władzy.
Czego pomnik? Pomnik smoleński? Pisowskie gówno, które po wyborach będzie rozebrane, drugą kaczkę i dudusia należy też wsadzić do samolotu i do brata
Amen

[ Dodano 2025-04-10, 13:00 ]
Typowy polski rasista, ksenofob, antysemita, islamofob, nazista, faszysta.
Jak bym czytał treść odezwy Komitetu centralnego do światowej komunistcznej młodzieżówki

Typowy pisiorek
Ja za Platformę Obywatelską jestem w stanie zrobić dużo a nawet więcej, wiec drogi pisiorku wracaj do smoleńska
[ Dodano 2025-04-10, 18:23 ]
Chyba Ci k🤬a peron odjechał xD
Dziękuje, staram się być większą k🤬ą od ciebie ale mi to nie wychodzi
[ Dodano 2025-04-10, 18:24 ]
Ale go pięknie skomplementowałeś, czy to miłość?
Tak, to jest miłość, a co już masz dosyć ojcowskiego nasienia w ustach?
Ja za Platformę Obywatelską jestem w stanie zrobić dużo a nawet więcej, wiec drogi pisiorku wracaj do smoleńska
Dziękuje, staram się być większą k🤬ą od ciebie ale mi to nie wychodzi
Tak, to jest miłość, a co już masz dosyć ojcowskiego nasienia w ustach?
hamuj piętami dziadek... takie żeś tu tarło odj🤬, że długo nie posiedzisz na tej stronie obrażając ludzi...

A płacą ci coś chociaż, czy za darmo jesteś taką szmatą?
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.wystarczylo by powiedziec "czlowiek z wyzszej półki" na c🤬j tyle pieknych epitetow w jednym zdaniu
Zabrakło jeszcze seksista szowinista antyveganim fatfob czy jako tak leciało.