Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mężczyzna prowadził transmisję live w mediach społecznościowych, bo jak twierdzi "rząd Tuska i wszystkie inne rządy tego świata prowadzą nas do katastrofy klimatycznej" i z tego powodu wszedł właśnie na pomnik "również ofiar katastrofy, bo nie wie, jak ma bardziej krzyczeć" Już wkrótce więcej materiałów się pojawi jak zaczną się blokady mostów w największych miastach.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-10, 12:09 1
Love_is_Love napisał/a:

To jest największy dramat Niemiec. Niejasna jest dla mnie rola Angeli Merkel w tym wszystkim. Ona była za energią atomową, ale potem zmieniła front. I jasne, Fukushima, nastroje. Ale moim zdaniem są przesłanki do tego żeby podejrzewać ją o działanie przeciw interesowi Niemiec. Pochodzi ona ze wschodniej części kraju, zdobywając wysokie role społeczne gdy nie małe wpływy miał tam ZSRR. Bez wątpienia - w czasie przewodzenia krajem - dążyła do ścisłej współpracy z rosją (szlakiem Schrödera). No i właśnie... Czy czasem tu nie jest pies pogrzebany? Zieloni i ich wpływ na odejście od atomu mogą być tylko ciekawą wymówką dla mas.

A Schroeder wciąż ma mocną pozycję w SPD, co też sporo mówi o tej partii. Chcieli go wyj🤬 za jawnie prorosyjskie komentarze po ruskiej inwazji na Ukrainę, ale nie dali rady, wciąż jest członkiem. Ogólnie, z niemieckich partii, SPD zawsze prowadziła najbardziej szkodliwą wobec całej wschodniej Europy politykę, bo psujemy im interesy z Kacapią. AfD nie liczę, bo nigdy nie mieli władzy.
Zgłoś
Lipiniorz25 2025-04-10, 12:14 1
CześćiChwałaKO napisał/a:

Czego pomnik? Pomnik smoleński? Pisowskie gówno, które po wyborach będzie rozebrane, drugą kaczkę i dudusia należy też wsadzić do samolotu i do brata

Amen
Zgłoś
Kurisu 2025-04-10, 12:51
DObrze,że nagrywał i streamował. Policja miałaby w innym wypadku problem znaleźc sprawców albo dowody na udowodnienie winy.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-04-10, 12:58 1
K🤬a. Ilu agentów śpiochów się tu odpaliło przed wyborami. Etatowcy już nie wystarczają?

[ Dodano 2025-04-10, 13:00 ]

Typowy polski rasista, ksenofob, antysemita, islamofob, nazista, faszysta.

Jak bym czytał treść odezwy Komitetu centralnego do światowej komunistcznej młodzieżówki
Zgłoś
CześćiChwałaKO 2025-04-10, 18:21
Marek695454 napisał/a:

Typowy pisiorek

Ja za Platformę Obywatelską jestem w stanie zrobić dużo a nawet więcej, wiec drogi pisiorku wracaj do smoleńska

[ Dodano 2025-04-10, 18:23 ]
Cezzar napisał/a:

Chyba Ci k🤬a peron odjechał xD

Dziękuje, staram się być większą k🤬ą od ciebie ale mi to nie wychodzi

[ Dodano 2025-04-10, 18:24 ]
Argeusz napisał/a:

Ale go pięknie skomplementowałeś, czy to miłość?

Tak, to jest miłość, a co już masz dosyć ojcowskiego nasienia w ustach?
Zgłoś
Cezzar 2025-04-10, 19:42

Ja za Platformę Obywatelską jestem w stanie zrobić dużo a nawet więcej, wiec drogi pisiorku wracaj do smoleńska
Dziękuje, staram się być większą k🤬ą od ciebie ale mi to nie wychodzi
Tak, to jest miłość, a co już masz dosyć ojcowskiego nasienia w ustach?

hamuj piętami dziadek... takie żeś tu tarło odj🤬, że długo nie posiedzisz na tej stronie obrażając ludzi...
Zgłoś
antychryst333 2025-04-10, 19:53
to mnie się podoba j🤬 pis j🤬 po
Zgłoś
Shadowrun 2025-04-10, 22:52
Jak chcą coś dobrego dla świata zrobić czy dla społeczeństwa. Polecam udać się do Warszawy na ul. Wiejską i wysadzić się wraz z nimi wszystkimi 😉 Może następni złodzieje i kłamcy będą mniej skorumpowani a jeśli nie to powtarzać do skutku 🤭
Zgłoś
Argeusz 2025-04-11, 0:22
@CześćiChwałaKO: Taki miłośnik tęczowego rafałka, a wyzywa mnie od kazirodczych homoseksualistów. Wiesz, że twój rafałek też lubi k🤬sy tak jak ty? Ciekawe czy twój ojciec przeczuwał co z ciebie wyrośnie, zanim cię zostawił. Bo przecież wychowywała cię tylko matka, tak? Nie musisz potwierdzać. Tylko takie dzieci wyrastają na propagandystów, bo choćbyś miał inteligentnych przodków, to ty z tej inteligencji nie korzystasz, a może po prostu przegrałeś na genetycznej loterii. Trudno, zdarza się. Nie twoja wina. Najwyraźniej takie było twoje przeznaczenie, zostać smutnym trollem chwalącym reżim.
A płacą ci coś chociaż, czy za darmo jesteś taką szmatą?

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
cebulaczek2002 2025-04-11, 11:06 1
ErwinR napisał/a:

wystarczylo by powiedziec "czlowiek z wyzszej półki" na c🤬j tyle pieknych epitetow w jednym zdaniu

Zabrakło jeszcze seksista szowinista antyveganim fatfob czy jako tak leciało.
Zgłoś
poltras3 2025-04-11, 13:27 1
@Love_is_Love: Jestem daleki od doszukiwania się jakichś spisków, masonów czy też widzeniu wszędzie ręki przysłowiowego bądź też nie przysłowiowego żyda ale trudno się z tobą nie zgodzić działanie niektórych polityków stoi w jawnej sprzeczności z racją stanu RFN,pal licho jeśli by było szkodliwe dla Polski (to niemieccy politycy co ich polska w sumie obchodzi) ,trochę się zastanawiałem czy to nie zwykła u polityków krótkowzroczność -żeby tylko następne wybory wygrać ale raczej to nie to bo zyski w elektoracie małe lub żadne .Stosując zasadę ekonomii myślenia wychodzi że to sabotaż i to sterowany ze wschodu...
Zgłoś
Handy 2025-04-11, 14:40
Gdzie ten Live?
Zgłoś