Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czego pomnik? Pomnik smoleński? Pisowskie gówno, które po wyborach będzie rozebrane, drugą kaczkę i dudusia należy też wsadzić do samolotu i do brata
😁😁😁

Typowy polski rasista, ksenofob, antysemita, islamofob, nazista, faszysta.
Ooooo za dobra kontent szekla rzucić !!!
Czego pomnik? Pomnik smoleński? Pisowskie gówno, które po wyborach będzie rozebrane, drugą kaczkę i dudusia należy też wsadzić do samolotu i do brata
Przecież cwеl trzasiek już zapowiedział, że nie ruszy tego pomnika. Wychodzi na to, że nawet w tej kwestii zostaliście wуdуmani...
Eksperyment myślowy- Duże i bogate państwo w Europie, "zieloni" w koalicji rządowej lub/i mocni w landtagach -jakie elektrownie to państwo wyłaczyło ??
Emitujące pierdyliard ton CO2 elektrownie na węgiel brunatny czy nie emitujące prawie wcale gazów cieplarnianych( trochę pary) atomowe ??
tak tak" wiem "elektrownia atomowa to prawie jak bomba atomowa jak jebnie to nas wszystkich zabije i napromieniuje!
Awarii poważnych było mniej niż ślusarz alkoholik ma palców w prawej ręce, tak były ofiary ale czy środowisko ucierpiało (vide okolice Prypeci-park narodowy zrobią tam niedługo bo naturze tak dobrze)
Kończąc - nawet jeśli Co2 nasz świat zabije to tacy ludzie nie pomogą
…a nie, czekaj. Te ameby nie mają domów chyba, że komuś zajmą siłowo.
@:
Eksperyment myślowy- Duże i bogate państwo w Europie, "zieloni" w koalicji rządowej lub/i mocni w landtagach -jakie elektrownie to państwo wyłaczyło ??
Emitujące pierdyliard ton CO2 elektrownie na węgiel brunatny czy nie emitujące prawie wcale gazów cieplarnianych( trochę pary) atomowe ??
tak tak" wiem "elektrownia atomowa to prawie jak bomba atomowa jak jebnie to nas wszystkich zabije i napromieniuje!
Awarii poważnych było mniej niż ślusarz alkoholik ma palców w prawej ręce, tak były ofiary ale czy środowisko ucierpiało (vide okolice Prypeci-park narodowy zrobią tam niedługo bo naturze tak dobrze)
Kończąc - nawet jeśli Co2 nasz świat zabije to tacy ludzie nie pomogą
To jest największy dramat Niemiec. Niejasna jest dla mnie rola Angeli Merkel w tym wszystkim. Ona była za energią atomową, ale potem zmieniła front. I jasne, Fukushima, nastroje. Ale moim zdaniem są przesłanki do tego żeby podejrzewać ją o działanie przeciw interesowi Niemiec. Pochodzi ona ze wschodniej części kraju, zdobywając wysokie role społeczne gdy nie małe wpływy miał tam ZSRR. Bez wątpienia - w czasie przewodzenia krajem - dążyła do ścisłej współpracy z rosją (szlakiem Schrödera). No i właśnie... Czy czasem tu nie jest pies pogrzebany? Zieloni i ich wpływ na odejście od atomu mogą być tylko ciekawą wymówką dla mas.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie