To rzeczywiście k🤬a wyczyn
Nie znasz współczesnych nastolatków, dla nich jednoczesne oddychanie i mówienie to już jest wyczynem

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Skłaniałbym Was do takiego eksperymentu myślowego, żeby rozważyć taki scenariusz: Co jeśli ci aktywiści, co brudzą farbą pomniki i obrazy, przyklejają się do dróg, co jeśli oni mają rację i faktycznie w najbliższych latach świat na skutek skumulowanych katastrof ekologicznych zmieni się nie do poznania... Co jeśli oni mają rację, ostrzegają o tym od lat, a my się mylimy?
Pozwól, ze ja Tobie zaproponuje również eksperyment myślowy.
Wyobraź sobie, ze będzie c🤬jowo bo zmiany klimatyczne są i będą coraz bardziej odczuwalne, zwłaszcza brak wody.
A takie różne k🤬y co głośno krzyczą mają to w dupie bo robią to za kasę dawaną przez tych czy innych myślących i własnych korzyściach. Takich lub innych.
Podziel się z nami efektami tegoż eksperymentu jeśli skusisz się go przeprowadzić.
Wyobraź sobie, ze będzie c🤬jowo bo zmiany klimatyczne są i będą coraz bardziej odczuwalne, zwłaszcza brak wody.
A takie różne k🤬y co głośno krzyczą mają to w dupie bo robią to za kasę dawaną przez tych czy innych myślących i własnych korzyściach. Takich lub innych.
Podziel się z nami efektami tegoż eksperymentu jeśli skusisz się go przeprowadzić.
Taka wizja jest realna, choć chyba mało interesująca. Prędzej spodziewał bym się że oni na prawdę w to wierzą... Nie wiem czy oglądałeś, ale w filmie "12 Małp" bohater i inni "świadomi" są traktowani jak osoby niezrównoważone psychicznie. Przedstawiono tam motyw walki grupy z obojętnym społeczenstwem w obliczu nadchodzącej katastrofy, której reszta po prostu nie chce dostrzec.

Mam prostszy eksperyment myślowy:
Wyobraźmy sobie, że część krajów UE ma gospodarkę opartą o węgiel, który jest ich głównym surowcem energetycznym.
Jak zniszczyć konkurencyjność ich gospodarek aby nie przeszkadzały niemcom i francuzom?
Jak sprawić aby państwa takie jak Polska, Czechy, Słowacja, Węgry, Bułgaria, Rumunia, kraje dawnej Jugosławii stały się "Europą Drugiej Prędkości" i jednocześnie traciły bezsensownie mnóstwo pieniędzy na bardzo drogie i nieefektywne idiotyzmy jak turbiny wiatrowe, fatowoltaikę, pompy ciepła itp. itd pompując te pieniądze w gospodarkę niemiec?
PS. Nawet na chińskich towarach (falowniki, panele, pompy ciepła) zarabiają niemcy rozładowując statki w Hamburgu
Typowy polski rasista, ksenofob, antysemita, islamofob, nazista, faszysta.
Typowy pisiorek